Hirdetés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadtamas
tag
Az új OTA elég gyanús. Egy nap után 87%-on áll az akksija még 9 nap standby időt ír (nincs benne sim, csak tesztelem a készenléti üzemidőt).
Majd jelentkezem a fejleményekkel. -
cadtamas
tag
A legutolsó vezetéknélküli frissítéssel sikerült téglásítanom az órát. (Lefagyott bekapcsolás közben.
)
Hála istennek a gyártó oldaláról sikerült letölteni az USB-s frissítőt, ezzel tökéletesen működik.Remélem helyrehozza az akksi anomáliákat.
-
cadtamas
tag
Nekem eddig egyébként egy 4000 forintos M26-os volt a leghasználhatóbb okosóra.
Látok rajta minden értesítést, tudok vele a kerékpáron/autóban telefont kihangosítani és beszélni.Van egy Rwatch R11-esem is, az talán még jobb lenne, de annak a telefonos appja erősen meríti a telefon akksiját.
-
cadtamas
tag
Én nem nyomkodom sokat, de ezzel az egykezes móddal (flip bright screen) 2-3%-ot ír ki a képernyőre.
(#36) Stevesuit
Nekem az akksi anomáliát leszámítva (lehet, hogy veszek egy pótakksit) rendesen működik.
Nem párosítottam telefonnal, de önálló készülékként tökéletesen teszi a dolgát.
Az akksi miatt kértem részleges refundot a gearbesttől, visszakaptam 30dollárt, úgyhogy nekem csak 18.600-ba került a masina, annyiért meg nagyon jó vétel.[ Szerkesztve ]
-
cadtamas
tag
Ha óra skinre gondolsz, akkor rengeteg van hozzá.
Ha rákeresel XDA dev fórumon "ClockSkin Collection for No 1 D5, K8 and K8 mini + Installation Guide" ezek elvileg mind használhatóak.A GPS nekem tökéletesen működik (van akinek nem, ahogy olvasom a fórumokat). Pár másodperc alatt megtalálja magát.
-
cadtamas
tag
Nos, jelenleg elégedett tulajdonosa vagyok egy ilyen okosórának.
A fent elhangzott állítások egy részét szeretném kiegészíteni.
Ne hasonlítgassuk az android wear készülékekhez, mert az az almát a krumplihoz tipikus esete.
Ez egy telefon, gps-el és kicsit butított androiddal, ami óra méretű.Működik az egykezes mód, csak be kell kapcsolni.
A RAM mérete 1GB csak rendszerfrissítést kell végezni, hogy megfelelően kezelje a méretét.
Az üzemidő 2(!) nap bekapcsolt wifivel és mobilhálózattal. (A tesztben említett akksi idő típushiba. Párszor le kell teljesen meríteni majd feltölteni az akksit, hogy megfelelően működjön.)Rezgő motor tényleg nincs benne, ez iszonyú nagy luft a gyártó részéről.
A töltő tényleg egy katasztrófa.
A kinézet ízlés kérdése, én például hányok a nagy baznyák óráktól, de ez még épp határeset.24k-ért vettem és szerintem nagyon jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy Android operációs rendszerrel szerelt óratelefon járt nálunk, ami elvileg okosóraként is használható, és bár darabjait nézve nem is rossz, a valóságban használhatatlan.
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest