- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Ez az emberek butasága is, mert egy telefonos órát akar használni okosórának... csak... mert olcsó...
Ezzel nincs semmi baj, de nem erre lett kitalálva, korlátozásokkal tudja.
Szeretnél céleszközt egy nem arra kitalált eszközből?
Semmi baj, dolgozz meg érte.
MTK chip, kapcsold ki a rádiókat belőle (BT kivételével), a romból töröld a rádió és egyéb felesleges alkalmazásokat, és jééé bizony az akkuidő pont annyi lesz mint a S Gear esetében.
Még mindig olcsóbban jössz ki, ám nem tud annyit...
Sebaj, dolgozz meg érte.
(Én éppen az android weart hegesztem az enyémre)
Tudtam mire számíthatok egy ilyen óra vásárlása esetén, és mi az amit meg tudok tenni vele, vagy mire vagyok képes, hogy jobbá tegyem.
Így nem ért csalódás.Egyébként sokmindenre lehet még használni, amire inkább nem adnék tippeket...
-
Lifeforce
őstag
Szeretem az ilyen "ha nem fizetnek érte, nesze b...g" teszteket.
Csak közlöm nem ilyen órám van, és sportmániás sem vagyok, de...
"Az egyéb dolgok, például Facebook üzenetek már nem mennek át"
1. Bármilyen jelzésre képes, csak a Wach Helper programban be kell állítani (igaz a programok üzeneteit nem írja ki) de jelez, hogy üzeneted érkezett. Legyen az Skype, Facebook, vagy bármilyen alkalmazás.
Még szerencse, hogy nem tudok visszaírni az órán, most képzeljétek el biciklizés közben miniatür kijelzőn pötyögni
2. Hogy ki mire használja szerintem nem lényeges a teszt szempontjából, én azért vettem egyet, hogy ne kelljen a telefonomat cipeljem strandra, hogy biciklizés során el tudjam dönteni megállok-e vagy sem telefonálni (fontos-e a telefon/üzenet), de autózás közben is jól jön, mert látom ki az aki éppen telefonál.
Tehát nem tankolja meg a kocsidat, és nem azoknak való akik kinyitják a WC ajtót, beszálnak a kocsijukba és elmennek vele WC-re.
Vannak hiányosságai, hibái, mint az akkuidő (jééé a telefonok többségének is van), és a vezérlést én is hiányolom belőle. Erre kezdtem romot buherálni az enyére.
Ezt a típust nem ismerem, viszont a képességeit igen ezeknek az óráknák.
Nem állandó használatra van kitalálva, de mint az eszközök többségénél ha céleszköznek akarod használni, megoldható, de buherálni kell.
Ennyi.
Ha így indulsz neki, nem ér csalódás.
Az "AnTuTu tesztet futtatok a telefonos karórámon" mindent elárul
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy Android operációs rendszerrel szerelt óratelefon járt nálunk, ami elvileg okosóraként is használható, és bár darabjait nézve nem is rossz, a valóságban használhatatlan.
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest