- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadtamas
tag
Nos, jelenleg elégedett tulajdonosa vagyok egy ilyen okosórának.
A fent elhangzott állítások egy részét szeretném kiegészíteni.
Ne hasonlítgassuk az android wear készülékekhez, mert az az almát a krumplihoz tipikus esete.
Ez egy telefon, gps-el és kicsit butított androiddal, ami óra méretű.Működik az egykezes mód, csak be kell kapcsolni.
A RAM mérete 1GB csak rendszerfrissítést kell végezni, hogy megfelelően kezelje a méretét.
Az üzemidő 2(!) nap bekapcsolt wifivel és mobilhálózattal. (A tesztben említett akksi idő típushiba. Párszor le kell teljesen meríteni majd feltölteni az akksit, hogy megfelelően működjön.)Rezgő motor tényleg nincs benne, ez iszonyú nagy luft a gyártó részéről.
A töltő tényleg egy katasztrófa.
A kinézet ízlés kérdése, én például hányok a nagy baznyák óráktól, de ez még épp határeset.24k-ért vettem és szerintem nagyon jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy Android operációs rendszerrel szerelt óratelefon járt nálunk, ami elvileg okosóraként is használható, és bár darabjait nézve nem is rossz, a valóságban használhatatlan.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest