- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
Butcher82 #148 üzenetére
Dehogy akarok én rád erőltetni akármit is, én is csak elmondom, hogy mit gondolok, tapasztalatból, hogy milyen fejlődést láttam az elmúlt évtizedekben a technikában! A kvarcjáték volt a beugró hol vagyunk már attól!? Nem tudom, hogy mennyi idősek vagytok, de nagyon alábecsülitek szerintem annak az erejét, ha valamibe ilyen erőkkel tolják a pénzt, kőkemény versenyben. Gondolom az ipar 4.0-a ismerősen hangzik, és megvan, hogy miről szól!? Nem mondom azt, hogy ez 5-10 éven belül lecseréli a jelenlegi technológiákat, de szerintem még bőven a mi életünkben lehet.
De az is lehet, hogy pont fordítva lesz az egész! Vagy előbb kipusztítunk mindent a nagy fejlesztésben! -
Somatom
veterán
válasz
Butcher82 #159 üzenetére
Az tény, hogy meghülyült az időjárás, de még a tudósok is vitatkoznak az okáról. Pl. a Föld pólusváltását nem tudjuk környezetvédelemmel kompenzálni. A világegyetem is tágul. Áhh, így már semmi értelme az egésznek. Tényleg úgy kell megdöglenem, hogy nem drifteltem betépve a Corvette -emmel a Clark Ádám téren?
-
Somatom
veterán
válasz
Butcher82 #153 üzenetére
Ez most népszerű téma, trendi hangoztatni. De, az össz környezetszennyezésnek milyen arányban okozója a közúti közlekedés? Csilliárdok elköltése után még mindíg azt fogjuk tapasztalni, hogy műanyagot eszünk, iszunk, büdös van, pedig a Dunát már páros lábbal át tudjuk ugrani és megy a vita Paks 22 megépítéséről.
-
Somatom
veterán
válasz
Butcher82 #148 üzenetére
Az elektromos autó se problémamentes, annak is megvannak a műszaki hátulütői. Ami pedig az áramellátást illeti, kíváncsi lennék egy olyan felmérésre, hogy milyen következményei lennének annak, ha a Budapesten közlekedő autók mind elektromos meghajtásúak lennének. Milyen forrásból szereznénk annyi áramot? Milyen beruházásokat igényelne, hogy az elektromos hálózat stabilan bírja azt a terhelést? Hogyan kompenzálná az állam a kieső adóbevételt? Az áram most sem olcsó, a benzin és a gázolaj árában pedig a legnagyob tétel az adó. Sanszos, hogy belegebednénk az elektromos autóink költségeibe.
-
Wasquez
senior tag
válasz
Butcher82 #118 üzenetére
Ez olyan dolog, hogy nekem nem kell biztonsági öv a kocsiba!
Nem kell, hogy akarjad, nemsokára az lesz és kész, nem lesz kormányod, meg sebességváltód, mert senki nem akar majd álmos ingerült részeg, kábítószeres, vagy agyvérzéses sofőr miatt meghalni!
A sok balf...sz autóvezető közt az okosautók töredék balesetet fognak okozni és mindenki rájön, hogy a hobbiautósok csak akadályozzák a forgalmat!
Majd mennek aztán befizetnek az autós vidámparkba, ahol lehet váltóssal vezetni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest