Új hozzászólás Aktív témák
-
degooo
csendes tag
Ez a kínai szar öbbet sugároz mint egy normális telefon :|
-
hekkerman
tag
Nagyon jók a videók, lehet rajta nevetni.
Szerintem a nagytesót is lelehetne tesztelni, mit tudhat, esetleg javítottak-e hibákat benne, vagy viccesebb lett-e.
[link]
Amúgy ez a Neodigi csak ilyen telefonokkal vagyis szarságokkal is foglalkozik?Hihetetlen.
-
VINIKOR
senior tag
"Nagyon távol, nagyok kelet"
De legalább ott ilyet is csinálnak. Nálunk milyen hazai próbálkozások vannak? Semmi.
Ezért kellene leszálni a magas lóról. Nekünk közel-keletieknek.Miért nem készülnek hasonló termékek itthon amiket pl. a kinai piacon vagy egyéb felődő országokban el lehetne adni? Inkább multik települnek be hozzánk és bagóért dolgoztatnak magyar munkaerőt.
-
Jadro
veterán
Találtam igen jó videókat amiket érdemes megnézni. Kicsit off a téma, mert főzésről van szó. Ami miatt mégis ideférhet az a stílus. Szerintem ez a vicces-mókás sítlus feldobja a mondanivalót. Biztos hogy működni fog a hasonló stílus Boggal az itteni videókban is. Nem ragozom tovább, íme Gordon és Blő egyik szöszenete. Érdemes megnézni a többit is.
-
Bazsee71
őstag
Szerintem ebbe a vitába ne menj bele, esélyed nincs, nem érted miről beszél. Amit olvasol értelmezd is, ne csak átfusd a szemeddel, mert azon kívül, hogy hülyének néznek, rettentően rossz egy ilyen emberrel vitatkozni. Összevonsz két külön fogalmat, aminek köze nincs egymáshoz. Attól hogy valakinek nincs tájszólása, lehet még humora. Szemléltetésnek nézz meg egy stand up- ot. Egyszer csak leesik.
-
Vamp
senior tag
A projektoros telefon kb 280 dollárért kapható+shipping, nézzetek el a www.chinavasion.com-ra!. Innen egyébként minimum 5-6 telefont azonnal letesztelnék. Akad itt 5 kamerás, kihajtható touch screenes (Nokia után szabadon), navigátorra hajazó, quad bandos, TV-vevős, óratelefon, meg még többszáz kütyü. 2 év garit vállalnak mindenre, csak ugye vissza kell küldeni...
Az árak viszont a hazai boltokéhoz képest megdöbbentők, kb harmadáron van minden, postával együtt.
Nem reklámozni akarom az oldalt, csak páran itt nincsenek képben a hatalmas kínálatról
.
Szerk: egy darab webkamerát hozattam egyszer innen, 1,3 megapixel, és állati minőségben nyomja, szuper makró, mikroszkópnak is jó szinte. Postával együtt 4000 Ft volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest