- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovbandi82
őstag
-
Ibis
csendes tag
válasz
Vigyorka #362 üzenetére
Na szuper, legalább most már ez is le van írva. Én anno simán körbenéztem a routeren ls paranccsal, hogy mi van rajta, hova csatolhatta fel a pen-t, de már nem emlékeztem pontosan. Erre való az ls parancs
Lede alatt a többit felrakni sima csiga, csak pár opkg parancs lesz. Persze ha nem akarsz tv szervert is csinálni belőle, mert akkor custom build kell a hiányzó driverek miatt. -
Ibis
csendes tag
válasz
Vigyorka #359 üzenetére
A nexx-t a "modem-router"-ből húzd ki. A "Lan" portjába dugjál egy kábelt, a másik végét a gépedbe közvetlen, a windows-ban a "helyi hálózat" tulajdonságainál az ipv4 résznél állítsd be a 192.168.8.10 címet 255.255.255.0 maszkkal és utána próbáld a telnet 192.168.8.1-et. parancssorból (cmd.exe).
-
suste
veterán
válasz
Vigyorka #347 üzenetére
Szerintem jobban jártál volna a pen-es frissítéssel, mint a hálózatossal. Főleg mert a gyári fw-ben ugye nincs md5 ellenörzés.
Ha jól emlékszem "media" mappába csatolja a gyári fw a pent, így csak annyit kellett volna módosítani a leíráson, hogy a /tmp helyett a penbe lépsz be (# cd /media/).......
Hogy most mi van vele azt sajna nemtom. Ha félrement az uboot, akkor csak chip kiforrasztással lehet éleszteni, de elötte még meg kell próbálni a soros portot is, hátha.... -
Ibis
csendes tag
válasz
Vigyorka #327 üzenetére
A lede factoryben sima u-boot van webes interface nélkül. Ezért kell lecserélni 0. lépésként a moddolt-ra, amiben van webes hozzáférés is. Aztán, ha az megvan, akkor már u-boot alól mehet fel (pl.) a lede-sysupgrade. U-bootba lépés: router kikapcsol -> reset gomb nyomva tart pl. egy kihajtott gemkapoccsal -> router áram alá helyez -> vár, míg el nem kezd villogni a led, akkor reset gomb elenged -> lan portba kábel, másik vége gépbe, gépen helyi hálózatra 192.168.1.2 fix ip beállít -> böngészőben 192.168.1.1-en jön az u-boot felület. Leírás Annyit módosítanék az utóbbin, hogy md5, sha256 stb. ellenőrző van a totalcommanderhez is...
-
-
kovbandi82
őstag
válasz
Vigyorka #299 üzenetére
Én egy 5V/2A-es töltővel használom, pendrivet így nekem kezelte, igaz csak 16 gigás volt, de amint rákapcsoltam egy 2.5-es vinyót, kelett a táp a meghajtónak. Mondjuk én a gyári kábel helyett is másikat használok.
Viszont egyszer rápróbáltam, egy aktív HUB 1A-es kimenete is meghajtotta hiba nélkül, 1 hétig volt rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest