- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
joey04
titán
egyébként a napfényben az i4 egy kicsit gyengébb, mint a 3G. Ebben volt visszalépés, sajnos.
68: igen, meg a nokia n8 sem az, ezért jár egy
a Nokiának. A t-pont helyett ha nincs hosszabb időre nyomogatós lehetőség, érdemesebb a speedshopba menni, nyugodtabban, több ideig lehet próbálgatni. Meg van a fórumon is egy t-s dolgozó (sgs tulaj), aki majdnem elzavarta az i4től a nézelődőt, mert ő akarta megnézni. és felháborodott, hogy 10 percet képes volt eltölteni a telefonnal.
-
joey04
titán
A t-pontos nyomkodás nem biztos, hogy elég egyébként. Ilyen pár perces nyomkodás után én is elismerően bólogattam a samoled láttán. Amikor pár órára hozzám került, és tényleg ki tudtam próbálni, netezgettem rajta, na akkor döbbentem meg, hogy ez nem az igazi... Persze nem rossz ez, de nagyon nem hibátlan...
-
joey04
titán
Mondjuk abban egyébként nem szabadna vitának lennie, amiről a hír szól. Ugyan én azt írtam, hogy nagyon helyes, de ahogy arra egy másik fórumozó is reagált, ez valóban az én saját véleményem, igaz nem is mondtam mást. Viszont! A (s)amoled kijelző az itt is olvasható fanatikus megnyilvánulok miatt többre van értékelve a piacon. Ez tény. Így az, hogy máshova drágábban érkezik a készülék, és még a kijelző is a piac által kevesebbre taksált verzió, mindenképpen szemét húzás. Más kérdés, hogy egy szerencsére egyre nagyobb rétegnek ez kimondottan előny. Emlékszem, az elején csak én voltam az amoled ellen, de meg lehet nézni ezt a topikot. Egyre többen látnak át a marketingszövegen.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
Nagyon helyes. Számomra több hátránya van a samolednek, mint előnye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Opel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest