- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
NEM vagyok SGS fanatikus, számtalanszor leírtam már hogy egyáltalán nem jön be az sgs okádék kinézet, no vaku, fos készülékház, halvány kijelző(wavehez képest) és android.
Szóval nem vagyok sgs fan, de wave fan se, tetszik a wave kijelzője, az sgs-é NEM tetszik annyira. Ez a valódi helyzet, szóval tessék leszállni erről a témáról.
szerk: az ájfón fanság vádolsért pedig mrá elnézést kértem, de megteszem újra ha kell, maradjunk ak ijelzőknél valóban
Písz!
-
Lotusomega
senior tag
válasz
#16820480 #50 üzenetére
Nem mondtam h fan vagy csak ájfón hírdetésnek tűnt az ips miatt, de bocsánat érte
Tényleg te a meizuval voltál régen is oda, már valami rémlik
Szerintem amúgy meg hozzuk vissza a jó kis 2 soros megvilágított lcd kijelzőket, azokkal nem voltak iylen gondok, és mindig lehetett őket normálisan látni
-
Lotusomega
senior tag
Én nem tudom lehet hogy színvak vagyok, de még egyszer sem vettem észre az itt többek által említett sávosodást, sőt a betűk is jól olvashatóak nekem, lehet valami baj van velem
A gsmarena tesztjében pedig VOLT slcd és mégis a samoledeket hozták ki legjobban hoppá biztosan ők is színvakok vagy hülyék, és a marketing áldozataiDe ahogy látom itt is arróll van szó hogy az ájfónnak al egjobb a kijelzője, nyílván hiszen a faxán egy erőművet igénylő beégős foltosodós jókis ájfón ípées panel elhozza a "jövő egy csodás darabját"
No comment..
-
Lotusomega
senior tag
válasz
#16820480 #24 üzenetére
Köszönjük az ájfón fizetett hírdetését.
Egyébként pedig nem, nem sávosodik, és nem rikító hanem magas kontrasztú. És nem pixeles(wave 3,3" kijelzőjéről beszélünk még mindig, az SGS kijelzőjét csak párszor láttam néhány percre, az talán kicsitt sötétebb volt mint az enyém)
Az meg erősen zárójels dolog, hogy kíváncsi lennék nagyon hogy mit írnának a nagy ájfón fanok ha iPhone 4ben Samoled lenne
-
Lotusomega
senior tag
Én pontosan tudom hogy mi az a Samoled, és hogy mi az a pentile matrix, de mégsem érdekel a technikai háttere, és hogy néhány subpixellel kevesebb van benne, mikor ha ránézek egy lcdre akkor egy hányás, és utána ránézek a samoledre akkor meg elmosolyodom és lejjebb ereszkedik az ember álla.
Itt az élmény a lényeg nem az hogy számokban kinek nagyobb az e-pénisze...
És élményre eddig ez a legjobb kijelző amit valaha láttam...ennyi -
Lotusomega
senior tag
És még ebből akartak TV szabványt csinálni, mikor még mobilba sem tudnak eleget gyártani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest