Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Detto, meglattam t-nel es amultam hogy milyen eles kepe van, aztan kollega vett egyet, es egy ido utan raebred az ember hogy tul elenkek a szinei. ( legalabbis en ezt a kovetkeztetest vontam le ), mivel eddig csak zart terben volt a kezemben napfenyrol nem tudok nyilatkozni, sot igazabol fingom nincs mi a technikai kulonbseg samoled es amoled kozott. Most amoledem van, teljesen jol teljesit napfenyben.
-
törölt tag
azért az elég durva, hogy márka fanatikusok miatt hangsúlyozgatni kell, hogy a saját hozzászólásodban, csak a saját véleményed írtad le.. nem is értem..
Keldor papa: még a T-pont sem segít, mert szinte mindegyikben ki van rakva az a remek kijelző-összehasonlító valami, amin "láthatod, hogy mennyire lemaradt technológia a sima LCD"
nekem a SAMLOED túlszaturáltnak tűnik, bár tény, hogy kijelzőállítgatással nem bíbelődtem, amikor próbálgattam a telefonokat.
AS: de az, hogy jobban fogy nem jelenti azt, hogy jobb is.
Apple ellenes hozzászólásokban ez slágerszöveg. -
keIdor
titán
Nem, csak sajnos nem mindenkinek van lehetősége hosszabb órákra nyomkodni több modellt. Én már össze tudtam hasonlítani a Galaxy S kijelzőjét 11 készülékkel, meg nekem itt a HD2 is ugye, de nem mindenkinek van erre lehetősége. Nekik marad a T-Pont.
Egyébként mintha nem lenne minden Amoled Pentile-os. Az i8910HD mintha rendes 640x360 lenne.
-
Jadro
veterán
Több helyen is olvastam hogy csökken a videofelbontás. Csodálkoztam is rajta. Meglátjuk akkor a végeredményt.
Az amoled szerintem sem elég jó napfényben. Omnia2-n teszteltem. Bár látható, nem elég jó. A szuper amoled viszont nekem eddig a csúcs, nagyon jól használható. (Hozzáteszem, I4-et nem nyomogattam még napfényben.) Az amoledet és a samoledet ne vegyük egy kalap alá.
Pl az E71 lcd-je is nagyon jól látható volt, bár a színek elég fakón jelentek meg. A Pulse kijelzője viszont félelmetesen szar volt napfényben. Árnyékolva is alig láttam hogy ki keres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest