- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz jooker82 #144 üzenetére
Nem lett elcseszve, félreértetted amit írtam, pont, hogy nagyon jó lett szerintem.
Viszont felbontásban, hardverelemekben egyszerűen nem tud lépést tartani ezzel a készülékkel. Jó, 920 nyilván jó lesz, de szeritnem iszonyat áron kezd majd.
Azért felbontásban, kijelzőben az LG felveszi majd a versenyt vele, persze várjuk meg a teszteket.
Ram mondjuk wp8nál bőven elég 1 GB, de talán még fél is, viszont androidon lassan-lassan az 1 GB kell, hogy az alap legyen.
Mondjuk az üzemideje nem lesz kiemelkedő nexus 4nek szerintem, hiába a 2100as aksi, nagy a kijelző, csodák nicnsenek. Pedig az lett volna még brutál ha belepréseltek volna egy 3000es aksit -
HuMarc
veterán
válasz jooker82 #144 üzenetére
Én nem írtam ugyan ilyet, de az én véleményem a következő:
Nekem nagyon tetszik a WP8 (mint ahogy a WP7 is tetszik/tetszett) csak sajnos vannak olyan hiányosságai, amik miatt nem használnék Windows Phone-t (ezeket most nem részletezném)
A lényeg az, hogy nem a WP8-al van gond, hanem a gond ott van, hogy
- a tegnapi (okt. 29.) event egyenlő az abszolúte nullával. Alig mutattak újat a rendszerről, és az egész úgy összességében béna volt.
- Túl kevés az újdonság a WP7 -> WP8 lépcsőfokon. Android-on ez kb. 4.1 -> 4.2-nek felelt volna meg. Egy Ubuntu-nál, ahol félévenként van újdonság, nem baj, ha csak 4-5 főbb újdonság van és amúgy főleg hibajavításokból áll az új rendszer, de egy WP8-nál, amit több évre (3-4) évre terveznek, nem elég ennyi. Remélem Service Pack-rendszer lesz (mondjuk félévente jön egy SP, amiben van 3-4 újdonság) és folyamatosan fejlődik a WP8, mert az, amit tegnap megmutattak, nem elég 3-4 évre. (ld.: A Killer Hardware szlogen már tegnap sem volt igaz, hiszen a Google bejelentte a Nexus 4-et, ami nem kevéssel erősebb, mint akármelyik Wp8-as készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest