Új hozzászólás Aktív témák

• HuMarc

veterán

válasz Dare2Live #153 üzenetére

Milyen durva változtatások? Először is mit értünk újítás/újdonság alatt? Mindazt, ami a WP7-hez képest új? (ebből sok van) Vagy csak azt tekintjük újdonságnak, ami eddig semelyik rendszerben nem volt? (ebből konkrétan egy van, az átméretezhető csempék...)

Nézzük csak a tegnapi (okt. 29.) event-en kiemelt (azaz újdonságnak tekinthető) újításokat

Kid's Corner - Volt már ilyen alkalmazás Android-ra (most nem tudok forrást mutatni)
    Data Sense - Opera Mini (adattömörítés) + 3G Watchdog (adatforgalom mérés)
    Rooms - A CAP nevű szoftvercégnek már van egy ilyen alkalmazása iOS-re (családi "közösségi oldal", sajnos nem tudom a nevét)
    Live Lock Screen - (vagy hogy hívják?) Erre mondtak Bogék valamit, hogy valami ilyesmi volt már máshol is, tehát nem egyedi ötlet
    SkyDrive újdonságok - Minden, ami elhangzott már elérhető az Apple-nél, tehát nem eredeti ötletek...

Aztán még szó esett átméretezhető (!el sem tudom képzelni, hogy élhettem eddig átméretezhető csempék nélkül ;] ! ) és forgó csempékről, amiket én nem tudok újdonságként kezelni, mert ez nem lényeges. Belekerül a mobilba, de nem kéne erre fektetni a hangsúlyt.

Új hozzászólás Aktív témák