Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Én is bírom az ilyen hsz-eket, úgy szólsz bele, hogy semmit sem tudsz
Most épp nincs szükségem notira, ha mégis kéne a mobilitás, úgyis van 2 szubnotim, ami csak itt hever hetek-hónapok óta be se kapcsolva, tehát abszolút nem sürget a tatár, hogy most azonnal menjek venni valamit (mindkettő Core-procis, tehát még csak annyira nem is elavultak). Szóval nekem mindegy, hogy megvárom-e az Ontariot, mert kíváncsi vagyok rá; és a most jobb áron kaphatóakat nem érzem akkora teljesítmény- és minőségbeli ugrásnak, hogy megérjék az ezekről való váltást. Ha pedig mégis kéne hirtelen valamiért egy újabb noti (mondjuk valamelyik családtagnak), arra az esetre is megírtam, hogy mit tennék -
.mf
veterán
Úgy látom kicsit más a felfogásunk arról, hogy egy ekkora noti mire való. Szerintem ezek lényege, hogy minél tovább bírják akkuról és minél hordozhatóbb legyenek, úgy, hogy még lehessen rajtuk olyan egyszerűbb feladatokat elvégezni, amit az ember asztalin végezne. Erre a CULV/ULV-s gépek kiválóak, akkuról sokáig bírják és nem teljesen vérszegények, nem értem, miért tartod gyengének. Ja persze kérem nem játékra valóak, hanem inkább munkára -- ill. mostanában már nem csak az üzleti réteg kiváltsága a szubnoti, tehát pl. tanuláshoz, netezéshez, és esetleg multimédia a profil. Mobil AMD akkus üzemidőben sajnos pont gyenge, így kiesik; és a SU-szériánál mire kéne még nagyobb teljesítmény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest