Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
FragMaster #58 üzenetére
Szóval akkor hamarosan erősít a Qualcomm.
-
katalin888
aktív tag
válasz
FragMaster #35 üzenetére
Szerintem is a sok feltelepitett app szivahtja az akkut vagy az uj 5-os Sense.
De egy CM ROMmal hasonlo eredmeny szuletne....
Idovel kiderul! -
vicze
félisten
válasz
FragMaster #35 üzenetére
Jó de pont ezekből van kb. egy tonnányival több a SGS4-ben, tényleg oldalakon keresztül sorolják. Tehát vagy minden ki volt kapcsolva, vagy tényleg értetlenül állok a dolog előtt. Na mindegy kíváncsi vagyok az Octa-ra mit adnak.
-
vicze
félisten
válasz
FragMaster #29 üzenetére
Aha... "Essentially, it's an aggregated and normalized score, which factors in the three mentioned tests along with the real-life standby power consumption, which we also measure."
Tehát hasukra ütnek tudományos alapon.
Mondjuk egyik Android változat se túl aksi barát, de ekkora különbséget nehéz elképzelni a két azonos HW-s készülék között, 30% a difi, gondolj bele nagyon irreális, még akkor is ha 13%-kkal nagyobb az aksi.@Ati1979: A 15% sőt még a 20% is reális lenne, de azét 30%-ra felhúztam a szemöldököm...
-
Bayzee5
tag
válasz
FragMaster #29 üzenetére
Pontosítanék, a teszt leírás azt mondja, hogy:
"A score of 40h means that you'll need to fully charge once every 40 hours if you do one hour of 3G calls, one hour of video playback and one hour of web browsing daily."
Nekem ez azt mondja, hogy pl. 48h eredményben 2 óra net, hívás és videó van benne, nem pedig azt, hogy neteznek, videóznak, hívnak 1-1 órát, aztán utána mikor merül le.
Ennek fényében a +15 órás teljesítémény különösen jó, hiszen kb. +40-40 perc használatot is tartalmaz.
De lehet, hogy csak én várok el ilyen szofisztikált mérést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest