- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Igaz, hogy nem ugyanaz, a saját Lumiámra nem nagyon jellemző a lagg, az tuti. iOS-en már láttam én is ezt a jelenséget, szemet is szúrt a dolog. Mondom ezt annak ellenére, hogy amíg a rendszer gyors, engem személy szerint nem zavar ha néha megakad a UI.
De bakker, ennyire durván fogyaszt az A15? Nem gondoltam volna. Viszont érdekes, hogy ha az alap A15 ilyen energiaéhes, akkor a Qualcommnak hogy sikerült elérnie az értelmes fogyasztást társmag nélkül.
-
kolosanyi
veterán
Persze, hogy lehet gyors a droid. Nexus S-el nagyon sok ROM-ot kipróbáltam. Azok voltak a legjobbak, amiket szabad RAM-ra optimalizáltak, a governor beállítások meg rendszerint a teljesítményre lettek hangolva, ahogy mondod is. Egyébként üzemidőben így se volt nagy visszaesés, a kijelző a legnagyobb fogyasztó még mindig, a deep sleep meg amúgy is rengeteget számít.
Ha a WP/iOS megoldása és a droid között kell választanom, akkor meg inkább az utóbbi. Inkább legyen normális multitasking, mint ilyen herélt marhaság. Nekem nem az a felhasználóbarátság, hogy sose döccen meg a rendszer (nem a fenét, iOS és WP is tud gondolkozni), inkább az, hogy van értelmes push notification, nem úgy, mint a WP-nél.
Ha már itt tartunk, BB-ék hogy csinálják, hogy kifejezetten multitasking központú a rendszerük és mégis bazi gyors? Csak Playbookot láttam belakva, használat közben, de az se akadt, simán WP/iOS szintű volt a sebesség. -
tjb007
nagyúr
Már én sem tudom követni.
Most ők is ugyanabba a hibába estek, mint tavaly a Huawei, csak a Samunak legalább volt B terve.A töröl részt meg jobbnak láttam kivenni.
"Tegra 4 mellé lehet modemet rakni nem?"
Lehet, csak az úgy drágább, ha pluszban oda kell mellé még rakni. A mai időkben pedig ha nincs ott, a szolgáltatók elküldenek a fenébe.
-
joey04
titán
Fixen meg van határozva, hogy X-Y MHz-ig az A7-é a feladat Y-tól az A15-é, visszafelé ugyan így,
Nem értek hozzá, de tegyük fel van egy folyamat, ami éppen határértéken dolgoztatja a vasat. Az állandó ide-oda váltás nem okozhat esetleg akadozást, összeomlást, netán az akksit nem terheli jobban? -
FragMaster
addikt
Mert nem a három alsó mérésből születik az endurance rating. GSMArena feature labs: The tests
Tehát a gsmarena akku tesztjénél az endurance rating NEM a három al-eredményből születik, hanem azt mutatja mennyit bír ki a készülék két töltés között abban az esetben, ha mindez idő alatt 1 óra 3g hívást bonyolítasz le, 1 órányi videót nézel meg és 1 órát netezel.
Ugye a három al-eredmény ezen kívül pedig azt mutatja mennyit bír a készülék ha CSAK 3g-n beszélgetsz VAGY csak netezel VAGY csak videót nézel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest