- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
Mr.Csizmás #166 üzenetére
Ok, nem vagyok zsurnaliszta sem novellista. Azért megértetted, hogy mire gondolok.
-
válasz
Mr.Csizmás #166 üzenetére
"egy hobbi-agit propos"
Lehetek én is?
-
csab2
veterán
válasz
Mr.Csizmás #141 üzenetére
Igen. Rengeteg olyan kimutatást láttam már, amelyek szerint a mobil eszközök (laptopok nélkül) által generált forgalom jelentős részét iOS eszközök generálják.
Ugyanígy, valahol olvastam, hogy a Filckr forgalmának is legnagyobb részét iPhone-ok teszik ki. -
rOwLeY
őstag
válasz
Mr.Csizmás #146 üzenetére
Hehe
True story -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #152 üzenetére
Akkor rossz volt a két rendszer adatszerkezete között a konverzió. Lehet hogy a pár kilométerrel arrébb került városoknál levágták, vagy kerekítették a fokmásodpercek tört részeit. Még az is lehet hogy kordinátarendszer konverzió is. WGS EOV, bár ez utóbbi inkább csak Európában használt szerintem.
-
catroot
veterán
válasz
Na, nekem pont így vett most egy ismerősöm egy 4S-t. Visszahívókat küld, JB-s teló...
-
válasz
Persze hogy találsz, főleg itthon. Ugyanúgy a sok egyéb smartphone user között is. Nyugat európában ez annyira nem jellemző az olcsó és sokszor korlátlan adatcsomagok miatt.
Aki 25 évesen még mindig warez onlyban tud gondolkodni, meg 0.fb.com-on, meg csörgetésen, annak meg át kéne gondolni az értékrendjét...
-
válasz
Köszönhető annak is, hogy az Apple speciális csomagok kialakítására kötelez minden szolgáltatót, aki iPhonet forgalmaz, és kizárólag így vásárolhatják meg az iPhoneokat előfizetéses konstrukcióban.
Így ott sokkal kisebb azon userek száma, akik megveszik az okostelefont, majd adatcsomag nélkül wifi only módban használják. -
madgie
titán
válasz
Az, nézd meg a statisztikát, évek óta iPhone-ok vannak az "élen".
-
sagit
veterán
válasz
remélem hogy csak poén volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged