- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
-
válasz
Tigerclaw #153 üzenetére
Amúgy én is arra tippelnek, hogy itt ütött vissza a 8 fele forrásból történő építkezés, ugyanis mind a GPS rendszerek, mind a hagyományos térképészet más más vetület rendszereket használnak, és az oda vissza konverziók a nyers, tom-tom által szolgáltatott adatokat torzíthatták.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Tigerclaw #87 üzenetére
Nem töltötte le a teljes frissítést, az csak egy előkészítés. Nem foglal szinte semmi helyet a gépeden, nézd meg a tárolóhelyeden, legalább is az iOS5-nél így volt. Ha nem zavar az a piros karika az egyessel, nem kell frissíteni...
Én pl. biztos megvárom az iOS6.1-et abban már javítva lesznek az estleges hibák. -
Varszegig
veterán
válasz
Tigerclaw #78 üzenetére
Jól értem, hogy nem törölhetsz bármilyen file-t, amit szeretnél?
zoo8800: A kritikus hibák (pl, Berlin az Antarktiszon, és hasonlók) javítása szerintem gyorsan végbemegy majd.
Várjál, az nem kritikus hiba. Az akkora balfaszság, hogy ha kiadok egy progit, még az alfa tesztelők sem láthatnának ilyen bakit. Ezért felnégyelném az összes emberemet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest