- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem a dolgot, valóban messze állt a tökéletestől, szerintem oka is volt, hogy miért nem a teljes értékűt kapjuk meg a Googletól, nem érdeke még jobb experience-t adni a usereknek iOS-en, vándoroljanak csak át valamelyik droidra ha a teljes értékű Mapsot szeretnék használni.
De visszasírja a felhasználók nagy része azt is, még mindig jobb kockalada, mint a talp-sarok ..
-
válasz
Mr.Csizmás #166 üzenetére
"egy hobbi-agit propos"
Lehetek én is?
-
válasz
Tigerclaw #153 üzenetére
Amúgy én is arra tippelnek, hogy itt ütött vissza a 8 fele forrásból történő építkezés, ugyanis mind a GPS rendszerek, mind a hagyományos térképészet más más vetület rendszereket használnak, és az oda vissza konverziók a nyers, tom-tom által szolgáltatott adatokat torzíthatták.
-
válasz
Mr.Csizmás #146 üzenetére
Persze hogy találsz, főleg itthon. Ugyanúgy a sok egyéb smartphone user között is. Nyugat európában ez annyira nem jellemző az olcsó és sokszor korlátlan adatcsomagok miatt.
Aki 25 évesen még mindig warez onlyban tud gondolkodni, meg 0.fb.com-on, meg csörgetésen, annak meg át kéne gondolni az értékrendjét...
-
válasz
Mr.Csizmás #141 üzenetére
Köszönhető annak is, hogy az Apple speciális csomagok kialakítására kötelez minden szolgáltatót, aki iPhonet forgalmaz, és kizárólag így vásárolhatják meg az iPhoneokat előfizetéses konstrukcióban.
Így ott sokkal kisebb azon userek száma, akik megveszik az okostelefont, majd adatcsomag nélkül wifi only módban használják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen GPS-t vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Linux kezdőknek
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged