Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Ehelyett inkább a 6.1-es patchban visszarakhatták volna a régi Maps-t és ha valamikor eléri a megfelelő pontosságot és minőséget az ő térképük, akkor visszarakták volna. Érdekes, hogy más térképkészítő nem várja el a vásárlóitól, hogy a félkész térképeiknél maga a vásárló legyen a kísérleti nyúl és ingyenes bétateszterük legyen.
Igen, ha visszaraknák a régit, valószínüleg sokkal kevesebben használnák az újat és lassabban haladna a javítása, de álljon meg a menet...ez nem a vásárló dolga, ő fizetett az Apple meg dolgozzon meg a nem kevés pénzért.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #152 üzenetére
Akkor rossz volt a két rendszer adatszerkezete között a konverzió. Lehet hogy a pár kilométerrel arrébb került városoknál levágták, vagy kerekítették a fokmásodpercek tört részeit. Még az is lehet hogy kordinátarendszer konverzió is. WGS EOV, bár ez utóbbi inkább csak Európában használt szerintem.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem hiszem, hogy a TomTom térképe ilyen hibás lenne, mert akkor egyrészt már rég eltünt volna a navigációs piacról, másrészt az Apple nem őket választotta volna. Elég rejtélyes az egész. Egyébként más rendszeren a Google Maps is jobb és szintén vektorgrafikás, már csak azt kellene tudni, hogy kin múlt az, hogy az iOS verzió kliense nem fejlődött ugyanígy.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Aftereffect #99 üzenetére
Igen, de azt nem tudom, hogy egyszerre szinkronizálhatsz-e két azonosítóval "vásárolt" appokat egy készülékre. Meg azt se tudom, hogy nem-e kér például USA bankkártyát, ha abból a store-ból akarsz letölteni valamit.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #94 üzenetére
Már megéltem pár iOS frissítést és megtanultam a leckét, hogy ha nincs semmi komoly, ami javítana a rendszeren, akkor inkább ne frissíts, mert könnyen lehet hogy rosszabb lesz, mint amilyen előtte volt. Az iOS6 pedig semmit se hoz nekem némi minor updatenél. Az például jó lett volna, ha az ingyenes appok letöltésénél nem kér jelszót, de csak ezért nem váltok a hatosra.
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e valamilyen per az USA-ban a downgrade hiánya miatt. Gondolom ott is felbosszantottak nem kevés tulajt, mégha a tengerentúli térképek jobb állapotban is vannak.
-
Tigerclaw
nagyúr
Én eleve nem akartam az iPad 2-met frissíteni, erre meg ma reggel azzal fogadott, hogy letöltötte éjjel a telepítőjét. Persze nem frissítem, de most ott foglalja a helyet, valószínüleg nem is keveset, de letörölni meg nem tudom. Talán tolhatnék valami resetet, de valószínüleg újra letöltené kérés nélkül. Ez nem normális. Downgrade nincs és még azt is basztatják aki nem kér a hulladék frissítésükből.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Aftereffect #37 üzenetére
Az Google Earth app, ami ugye szinte ugyanaz mint a Google Maps, sőt több is annál sok tekintetben. Persze lehet hogy navigációt nem tud, nincs iPhone-om, nem tudom kipróbálni. Amúgy a magyar iTunes appstore-ban nincs, területi korlátozás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest