- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzl
senior tag
Ennyire kretén az android is van, ha véletlen rajta felejted az ujjacskád a tárcsázó ikonján, úgy eltűnik, mintha sosem lett volna ott, aztán kaparhatod a homlokod, hogy most mi és merre. És persze, app drawerből visszatehető, pont, mint WP-n.
Nekem sem tetszik a WP, mert nem elég csilli-villi egyrészt, másrészt meg túl zárt, de ez szubjektív vélemény. Attól még, hogy nekem nem tetszik, lehet nagyon jó rendszer, ahogy szerintem az IOS is az, pedig az sem tetszik nekem. -
Én nem gondolom ezt egy komoly problémának. Jobbra elhúzod az ujjacskádat és ott Phone/Telefon appon tap&hold, és pin to start. Csókolom, újra ott a tárcsázója.
CharlieDrop: én ezt inkább a "dobjunk nekik egy csontot" kategóriának érzem. Ha rákeresel Youtubeon a Windows Phone - find your match reklámkampányra, akkor ott is láthatod, hogy felváltva versenyeztetik Lumia és HTC készülékekkel a userek telefonjait, és utána osztogatnak ajándékba.
-
Lall
veterán
Aki egy lapkat nem tud leszedni a fokepernyorol, annak egy widget eltavolitasaval is gondjai vannak. Hogy egy program uninstallrol mar ne is beszeljek, amihez androidon epp a beallitasok menuben 66ttapicskolas utan jutsz el. Tudom a Play-ben van ra kulon app. Muhaha... Epp minap kerdezte meg egyszeri kollegam, hogy ugye ahhoz eleg, ha torlom az ikont? Tenyleg baromi egyszeru es letisztult az android, mar csak a Te peldadat felhozva is. A WP-n ez egy "gombnyomas".
-
MR007RM
addikt
Az Android is a semmiből jött mint minden. Nekem fúrcsa ez az okfejtés. A Nokia mint a legnagyobb mobilcég és márka azt csinált volna amit csak akar, ha van mivel amire nincs panasz. Kiépít egy ökoszisztémát és ha jobb mint a konkurenseké akkor az fog jobban fejlődni. Ezt kellett volna a MeeGo-val. A sok közvélemyény kutatás is azért van hogy megismerjék az emberek folyton változó igényeit, gondolkodását. Kicsiből lehet nagy és fordítva mint a Nokia esetében. A valós forgatókönyvet mindig a vásárlók érvényesítik. Ami tetszik arra ugrasz. Pl.. Azért mert a haverjaim szinte mind Androidban utazik nekem nem muszáj, sőt lehet kiváltó ok másra hajtani. Szóval későn vagy sem jönni valamivel relatív szerintem.
(#215) Misály: Elsősorban a megszokott és megtetszett kezelőfelület, kamera, és funkcionalítás miatt kedvelem. Hírolvasót, email klienst nem használok. A böngésző pedig akkor is jobb mint itt összehordtok róla.
-
-
Hínye. Linkelj valami objektív elemzést. Ez egy szimpla fikablog.
"...when this mad Eloppian strategy was announced to switch to Microsoft's Windows Phone operating system for Nokia smartphones - it would not end well. Nokia would become Microsoft's slave and become instantly unprofitable"...
Komolyan?
Nem azzal van a baj, ha kritizál, félre ne érts. Magam is kritizálom a WP bizonyos tulajdonságait és a Microsoft lépéseit is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest