- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daniel909 #315 üzenetére
Annyiban mutat tul, ahogy azt mar valahol mashol leirtam, hogya rendszer alapfilozofiajaba illik, mig Androidod a widgetek egyszeruen masra valok altalaban. Lehetne Droidra pont olyan launchert irni, mint a WP, de a WP-ben a csempek meg a rendszer alapertelmezett/javasolt tipografiaja, elrendezese passzol a csempekhez.
(Fejlesztoi szempontbol is egyszerubb, de az most mindegy.) -
daniel909
addikt
biztos vagyok benne, ha kicsi esély is lett volna rra, hogy kijöjjön egy droidos Nokia, akkor lett is volna. csak túl nagy lett volna a kockázat, vagy az MS nem adott volna pénzt...stb ezt mi soha nem fogjuk megtudni..
de ha újra feléled a Nokia, akkor biztosan más platformon is fognak nyomulni, követve a Samsung példáját. annyira egyértelmű ez a több lábon állós taktika, hogy jelenleg biztosan van valami korlátozás e-téren, hisz az MS nem kevés pénzt "adott" a Nokiának, amiért jogos követeléseik lehettek.
Hosszabb távon azt sem tartom kizártnak, hogy az S40-ből csinálnak egy okostelefon platformot, mikor a Droid lehull. azért az S40-et össze tudnák gyúrni az N9 féle rendszerrel, hát kánaán lenne. de ki tudja mi lesz 5 év múlva? lehet jön az XYZ cég, és teljesen átalakítja a piacot. most elsődlegesen úgy néz ki sikerül erősödnie a Nokiának, csak a probléma az, hogy LASSAN. Én drukkolok nekik.
SZERK: Még a symbit talán fel tudták volna tunningolni, mert a részesedésük elég jó volt 2010 környékén, de azt elaludták, mert a vezetőség baromarcúakból állt. Jelenleg meg szerintem (minimum 5évig) nem lehet más okostelefon rendszere a Nokiának a Winen kívül... de azért az S40-et szépen építgetik, nézzétek meg YT-on.
-
daniel909
addikt
válasz
=Mentor= #217 üzenetére
már nem azért de a live tile miben mutat túl egy androidos home screen-en? ugye a wp8 is lényegében ikonokból, és widget (light)-okból áll.. miért light? mert egy widgetet lehet görgetni, egy időjárás widgetet lehet manuálisan is frissítni, vagy a power widgeten bekapcsolni a wifit/nfc-t...stb stb. tehát a widget jóval többet tud lényegében mint egy élő csempe, amit gyakorlatilag nem tudsz befolyásolni, folyamatosan pörög forog. mivan, ha épp vezetek, rápillantok, de pont nem azt az információt mutatja, ami kéne... mert épp azt a másodpercet kapom el, amikor eltűnik róla az info a nagy pörgésben-forgásban.... (pl a CNN TILE, weather tile... és amik pörögnek)
sokan istenítik az élő csempéket, de szerintem (mint mondottam volt) egy widget sokkal több funkcióval bír.
-
tzl
senior tag
Ennyire kretén az android is van, ha véletlen rajta felejted az ujjacskád a tárcsázó ikonján, úgy eltűnik, mintha sosem lett volna ott, aztán kaparhatod a homlokod, hogy most mi és merre. És persze, app drawerből visszatehető, pont, mint WP-n.
Nekem sem tetszik a WP, mert nem elég csilli-villi egyrészt, másrészt meg túl zárt, de ez szubjektív vélemény. Attól még, hogy nekem nem tetszik, lehet nagyon jó rendszer, ahogy szerintem az IOS is az, pedig az sem tetszik nekem. -
tzl
senior tag
Én csak azt nem értem, miért olyan fontos egyeseknek, hogy a nokia is droidos telefont gyártson. Van ezer és egy telefon a piacon, miért fontos bárkinek a google-n kívül, hogy mindenki droidost gyártson? Én pont, hogy örülök neki, hogy van konkurencia, gyártsanak csak minél többen wp telefonokat, erősödjön a vitorláshal, a firefox os, legyen minél erősebb a google konkurenciája, hogy ne ülhessen a babérjain.
-
10 éve ilyen, csesztek megváltoztatni. Anno még 56k modemmel meg ISDN világban érthető is volt..
Miért, itt jobb az arcképgyározás? PNG helyett GIF-ben vannak az avatárok, mert úgy kevesebb helyet foglal. Igaz hogy ha jönne egy arculat váltás, az arcképgyárosok reggeltől estig photoshopba kattingatnának mint egy bolond, mire mindent átheggesztenek az új színvilágnak megfelelően - a jelenlegi #B4B6B1-re optimalizált helyett... .
-
válasz
Quasi_modo #305 üzenetére
Nem, ez még mindig nem elég elmosott...
Ez már igen. Egy egyszerű mezei fix 50 mm-es üveggel.
-
Quasi_modo
nagyúr
Ilyenre gondoltál? Ezt még csak nem is a 808 - cal csináltam.
-
Ezek csodálatos képek, egy művész kezéből. Valószínű bármit (akár camera obscurát) adsz a kezébe, azzal is mesés képeket gyárt, mert van hozzá látása.
Ettől függetlenül, még mindig nincs közte egy olyan kép sem, amit én linkeltem. Ez mondjuk hasonló, és nagyon jól megmutatja a különbséget a DSLR és a PV között. Ez tiszta fizika, nem tudta eléggé leválasztani a háttérről a szitakötőt, amit egy tükrössel és egy gyors lencsével meg lehetett volna oldani (szenzor méret, fókusztáv és az írisz határozza meg a mélységélességet).
A PV fizikailag képtelen rá - ezt próbálom magyarázni.
Valóban szét offoltuk, de nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne, már régi a topik
-
válasz
Quasi_modo #296 üzenetére
Állok elébe, várom a képet. De azt jó ha tudod, hogy én teljesen nyugodt vagyok, te idegesíted magad feleslegesen - én tudom, hogy amit állítok az igaz.
A mihez tartás véget, nem gondolom, hogy akár egyetlen mobillal meg tudsz csinálni bizonyos típusú képeket, amit egy tükrössel, és a megfelelő lencsével. Legyen az a PV, Lumia 920, iPhone5, etc.
Nem arra találták ki őket - nem ez a célfeladatuk, csupán erre próbáltam rávilágítani MRM007. Ha továbbra is azt hajtogatjátok, hogy márpedig lehet, akkor már nem az én hibám lesz, ha leégetitek magatokat.
-
erdoke
titán
Én is szurkolok a Nokiának, mert az alapok (pl. hangminőség, készülék megtervezése funkcionális szempontok alapján) terén még mindig a legjobbak között vannak. Sőt, ajánlottam is már elég sok embernek nokiás Wap-t, akik viszonylag olcsón szerettek volna normális felhasználói élményhez jutni.
Számomra a magas minőségű, egykezes okostelefon hiányzik a legtöbb gyárt repertoárjából. Tablet mellé nekem nem kell pingpongütő telefon, csak valami nem túl nehéz, jó akkumulátoros üzemidejű, minőségi anyagokból épített készülék, amit a mérete miatt nem csonkolnak más területeken. -
Hobbbyt
őstag
Tévedsz, egyik képem sincs utólag módosítva. Azt leszámítva hogy vissza lettek méretezve (de még mindig nem annyira mint ami flickr-en van) és jpg-be lettek tömörítva (ez sokat rontott)
Naja.. az a gazdagréti kép még nagyon a hőskorból van. Akkor volt 3 napos a gép.. még nem igazán éreztem a lelkét. Szóval az tényleg nem a legjobb. Az eredetin, még egy hotpixel is látszik. -
MR007RM
addikt
Jó fotók természetesen, de ilyet a PV is tud. Nézz szét a neten találni szép számmal. Az éjszakaitól sem voltam elájulva. Szép világos, bár az ablakok fényei beégtek pontosan azért. 808-ast már 120 000-ért is hirdetnek amiből max legyen 60e a kamera része. Szerintem gondold át mit és hogyan hasonlítunk össze.
Éjszakait külső objektív nélkül is tudok készíteni méghozzá szépet. A fenti linkben amit az előzőekben küldtem látni, és ott több helyen belátni az ablakokon is nem csak egy fehér sáv az egész! A fotós topikban van tőlem is pár.
Ja igen ezek a fotók a fotóid, mind módosított, utólagosan javított! Igaz a linkemen is azok.
Persze a lehetőségekre akartam főleg célozni. Valszeg az általad felhozott masinával könnyebb több jó képet kreálni, de az többe is kerül és egy csomó más tényező......mint szempont. De hiába mondom, csak oda jutunk ahonnan elindultunk.
-
MR007RM
addikt
Igen van expozíció kompenzáció. És elég sok minden finomhangolásilag, de nyilván van ami nincs. És egy olyan amitől tuti hasra esek mennyiből jönne ki? Mert lényegében ezen lovagoltam.
(#282) Puma K: Pajti nem akarlak lejáratni, megbélyegezni miegymás. Szal bocs.
Talán avatart kéne változtatnom.
Próbálom kemény tólni.
-
Azért ezt gondold át még egyszer, mert nagyon gyorsan hiteltelenné tudsz válni...
Most ne menjünk bele olyan apróságokba, mint változtatható fókusztávolság, mélységélesség, képélesség, szenzor méretből adódó különbségek (pl. Jel/zaj viszony), jóval szélesebb dinamikatartomány, lencserendszer torzítás, kezelhetőség - képes a 808 pl. expozíció kompenzációra?
Értem hogy a legszutykabb kit lencse mellett tud a canon is mocsok életlen képet lőni, de rápakolsz egy fix 50-est (akár M42 bajonettest konverterrel fillérekből), és beszarsz a gyönyörtől olyan képet lő...
-
MR007RM
addikt
Túlreagáltad! Vannak jóféle lencsék de jó árban hozzátéve. Én ahhoz a bizonyos hozzászóláshoz szóltam hozzá válaszként. Relatív mi számít soknak.
Nem írtam hogy melyik a jobb, csak hogy én is tudok az enyémmel olyat produkálni, jobbat vagy legyen hasonló megfelelő odafigyeléssel töredék árból. Nyilván a fényképezőgépet fel lehet még tuningolni, de nem ingyen. És ezzel arra akartam célozni hogy bizony szerintem nem drága a megjegyzésre.
-
Egy Canon EOS 60D digitális fényképezőgép olyan 250e ft körül vihető, de mindenképp a hasonlók 200 fölötti árban vannak. Ha azt mondom ennek a kamerájával tudok olyan fotókat sőt néha jobbat is lőni mint amit azok nyújtanak(a tesztfotók nézegetése után mondom)
Ha azt gondolod, hogy a 808-ad lo olyan fotokat, mint a 60D egy jofele lencsevel, akkor hogy vegyunk komolyan?
-
MR007RM
addikt
Közelítsük meg a kérdést máshogy. Csak érzékeltetésképpen nem akarok kötözködni. Most már 120e-ért is látni 808-ast. Nálam ebben a kamera legyen a fele az árának, de akkor sokat mondtam, mert ez egy telefon is nem csak a kamera miatt vettem. Sőt akkor még nem is tudtam mire képes valójában. Egy Canon EOS 60D digitális fényképezőgép olyan 250e ft körül vihető, de mindenképp a hasonlók 200 fölötti árban vannak. Ha azt mondom ennek a kamerájával tudok olyan fotókat sőt néha jobbat is lőni mint amit azok nyújtanak(a tesztfotók nézegetése után mondom), akkor miről beszélünk, és még zsebre is vágható. Ráadásul jóval sokoldalúbb a telefon és multimédia funkciók miatt. Már hogy nem érné meg bárkinek a beszerzése?
A halottnak titulált oprendszer azért nem használhatatlant jelent. Te hogyan értékeled a vásárolt telód előnyeit használhatóság terén az egy dolog. Én 600 euróért vettem még júliusban és simán megérte nekem még azon az áron is, főleg így utólag rájőve mire képes. Nem is véletlen hogy mostanában az összes kamera tesztből kimarad, mert alázna! (volt már épp elég korábban)
-
renee7
tag
Ki lehet az a hülye, aki egy ilyen álláshirdetés alapján rögtön csak az Androidra tud gondolni?? A Nokia már akkor erőteljesen tolta a Linux alapú kütyüit, amikor az Android még csak rossz álom volt csupán... Akkor is kereshettek Linux fejlesztőket. Inkább abban reménykednék, hogy a maemo/meego vonalat nem hagyják teljesen veszni.
-
Ha elvárod a másiktól, hogy kultúráltan kommunikáljon veled, akkor a legkevesebb hogy befejezed a "szaros csempézést".
Értettük elsőre is, nem tetszik. Ha leírod még 30x, kevésbé lesz szaros.
Csinált volna az MS saját telefont a saját területén és hagyta volna a Nokiát egyedül kilábalni, most ismét piacvezető lenne önerőből.
Jelentkezz a CEO székbe, mert te biztosan jobban tudod.
Ugye azt is vágod, hogy ez nem egy anal rape volt az MS részéről, hanem egy ún. Együttműködési szerződés két üzleti partner között?
Ja és ha megbuknak Kínában, akkor a Nokia tényleg megy a lecsóba. Tényleg szeretnéd? -
MR007RM
addikt
A Nokia eladja finnországi központját
Szerintem meg inkább épp ideje lenne észrevenni mi is folyik itt. Damian Dinning sem véletlen távozott független attól mit mondanak. Mi az a Nokia? Vagy a Nokia az Nokia vagy már nem? Ki segített kinek és ki ette meg a másikat közben? Csinált volna az MS saját telefont a saját területén és hagyta volna a Nokiát egyedül kilábalni, most ismét piacvezető lenne önerőből. Innentől már csak szaros csempéket bámulhatunk a jövőben. Remélem Kínában megbukik.
-
Blyan
félisten
válasz
Quasi_modo #262 üzenetére
Ahogy egyedül voltak piacvezetőek, úgy segítség nélkül baszták el végül. Teljesen önmaguknak köszönhették mindkettőt.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
CharlieDrop #258 üzenetére
Nekem mondjuk semmi bajom az S2-vel. Igazából szerintem még most is az egyik legjobb telefon a piacon.. és hosszú ideje az első amit 1 év után se akarok lecserélni. Csak ugye hiányzik róla a Nokia felirat
-
Hobbbyt
őstag
válasz
CharlieDrop #256 üzenetére
Én szurkolok a Nokiának.. bennem még mindig él a Telefon=Nokia érzés.. csak manapság sokan olyan alternatívákra szorulunk mint a Samsung. De majd csak jön a változás..
-
CharlieDrop
veterán
Ezúton is Mea Culpa
-
virkir
veterán
Ez a megállapításod így marha nagy hüjjeség.
Arról már réges-rég lemondtam csak én elismerem ha egy rendszer idióta megoldásokat tartalmaz ti viszont orgazmust éltek át ha csak meglátjátok a csempéket.
Jelenleg pl egy őskövület nokiát használok mert nem döntöttem mit vegyek a megpusztult symbian helyett de ennek bizonyos funkciói még mindig agysebészi szinten vannak a wp-hez képest.#254,
Veled igazából csak egy probléma van.
Azt hiszed mindenhez jobban értesz mint itt bárki pedig marhára nem. -
virkir
veterán
Az agyamat felb@szni csak az olyanok szokták mint te.
Nem gyűlölet van bennem csak utálom amikor megmagyarázzátok a rendszer f@szságait, hogy az úgy a legjobb holott nem.
Mérgem van nem kevés mert a symbian után jó lett volna wp-re váltani de amíg ennyire kretén a rendszer eszembe nem jut. -
válasz
CharlieDrop #246 üzenetére
Nem kell megadnod magad, értelmes vélményt fejtettél ki (nem te vagy az egyetlen, aki nem értette, ha a Nokia a legfőbb partner, akkor hogy gyárthatta a referencia készüléket a HTC) - erre én elmondtam az enyémet.
- megerősítettem woland-ét.
-
Én nem gondolom ezt egy komoly problémának. Jobbra elhúzod az ujjacskádat és ott Phone/Telefon appon tap&hold, és pin to start. Csókolom, újra ott a tárcsázója.
CharlieDrop: én ezt inkább a "dobjunk nekik egy csontot" kategóriának érzem. Ha rákeresel Youtubeon a Windows Phone - find your match reklámkampányra, akkor ott is láthatod, hogy felváltva versenyeztetik Lumia és HTC készülékekkel a userek telefonjait, és utána osztogatnak ajándékba.
-
Lall
veterán
"Tudom a Play-ben van ra kulon app."
virkir: Miert is baj, hogy barmilyen lapkat tudsz torolni es visszatenni? Ja, mert WP. Menthetetlen vagy. crey jol mondta, ha nem lehetne leszedni a gyari lapkakat az lenne a baj. Kulonben itt is van am 86 fele dialer es ha valaki szeretne a gyarit lecserelni az miert ne tehetne meg? Olyan gyulolet van benned a rendszer irant, amit egy normalisan gondolkodo embertol tobb mint nem elfogadhato/megszokott. Szep kerek eleted lehet, ha minden ilyen aprosagon felb@szod magad. Nem irigyellek.
-
dabadab
titán
"Hogy egy program uninstallrol mar ne is beszeljek, amihez androidon epp a beallitasok menuben 66ttapicskolas utan jutsz el."
App drawer (1 tapi) - hosszu nyomas az app ikonjan (fel tapi) - athuzod a kukara es elengeded (fel tapi) - igen, tenyleg ezt akarod (1 tapi).
Csak a jegyzokonyv kedveert. -
Воланд
titán
válasz
CharlieDrop #236 üzenetére
csak eppen nem mutatnak mindenhol htc-t. meg igy is parhuzamosan promozza az ms a 8x-et, meg a 920-at.
-
Hobbbyt
őstag
Mert nem annyi? Nem 640*360? Mikor a többiek már Már rég a középkategóriában is a 800*480-at használták.. Hiába oled. A pixeles kép attól még pixeles marad. Az N97-es kijelzője után az N900 maga volt a megváltás.Az összehasonlításod azért nem helyes, mert az iPhone 5 már semmivel nem nyújt többet (maximum pár mp-s sebesség előnyön kívül) mint bármelyik másik felsőkategóriás telefon. És ha nem tünt volna fel, az iPhonon olyan képelemek is megjelentek, amik a Nokián nem. Szóval csak szépen engedélyezd Javat és a Flasht.. máris nem lesz ennyire fényes a helyzet. Ezek nélkül pedig eléggé gyenge az élmény... főleg, hogy még így is időigényes.
Mi számit komoly aplikációnak? Pl. egy Autodesk Forceeffect..
-
Воланд
titán
válasz
CharlieDrop #231 üzenetére
igen, es kb ennyi a tortenet.
-
válasz
CharlieDrop #232 üzenetére
"Az a baj hogy a nokia a ms házasságban semmit nem kapott." - erre válaszoltam.
Meg persze némi zsetont is kaptak persze.
Virkir: Amit utána applikáció listából vissza állíthatsz, gond nélkül, azaz nem visszafordíthatatlan. Ha nem lehetne a csempét lekapni, akkor meg az lenne a baj, hogy milyen szutyok a WP, hogy megköti a felhasználók kezét, és fúújj.
-
virkir
veterán
Ismét sikerült bemutatnod, hogy értelmezési nehézségekkel küszködsz.
Vazze a TÁRCSÁZÓRÓL van szó amit a csodás ficsörök jegyében a wp-n lazán törölhetsz a főképernyőről.
ééééérted... a tárcsázó/számbillentyűzet/híváskezdeményező lapka
Nem a fingos app hanem egy telefon alapfunkció. -
Lall
veterán
Aki egy lapkat nem tud leszedni a fokepernyorol, annak egy widget eltavolitasaval is gondjai vannak. Hogy egy program uninstallrol mar ne is beszeljek, amihez androidon epp a beallitasok menuben 66ttapicskolas utan jutsz el. Tudom a Play-ben van ra kulon app. Muhaha... Epp minap kerdezte meg egyszeri kollegam, hogy ugye ahhoz eleg, ha torlom az ikont? Tenyleg baromi egyszeru es letisztult az android, mar csak a Te peldadat felhozva is. A WP-n ez egy "gombnyomas".
-
virkir
veterán
Nem azt akarom bizonyítani hanem azt, hogy orbitális baromságokkal van tele a wp ami egy átlag usernek csak megkeseríti az életét.
Meg ne bizonygassuk, hogy mennyire egyszerűek ezek a rendszerek mert nem azok.
Mindet újra kell tanulnia a felhasználónak aztán, hogy melyiket egyszerűbb, kézenfekvőbb az megint egy szép hosszú vitát eredményezne. -
virkir
veterán
Biztos. Tudod vannak ilyenek.
De kérd meg átlag usert aki egy egyszerű butatelefonról váltott mert ez nokija meg tetszett a külseje egy olyan egyszerű beállításra, hogy irányítsa át a hívásait egy másik számra.
Vagy töröld a főképernyőről a tárcsázó csempéjét egy olyanéról akinek pl fogalma nincs, hogy csempét lehet kirakni, lásd fenti user. Mert ez aztán egy forradalmi ficsőr, hogy azt verném agyon aki így kitalálta. -
virkir
veterán
válasz
=Mentor= #217 üzenetére
A WP mellett szól még a pofonegyszerű kezelőfelület,
Aha... a kezelőfelület lehet, hogy pofonegyszerű de ami alatta van az minden csak nem logikus vagy egyszerű.
Az egyszeri júzerek meg szívnak ha nem képezték ki magukat wp-ből profi szintre vagy hordják a telefon mellé a manuált. -
Sofian
őstag
Microsoft's #DroidRage Twitter campaign backfires
Visszanyal a fagyi..
-
drzsoo1
aktív tag
-
MR007RM
addikt
iPhone 5 vs. Nokia 808 browser test Persze látni melyik a jobb, de ettől kikapni nem szégyen. Mindenesetre nem festi a dolog a szavaidat.
-
=Mentor=
őstag
Egyesek már már azt akarják bemesélni, hogy az Android maga a megtestesült álomoprendszer, pedig ez abszolút nincs így, elég csak az erőforrásigényre, szaggatásra (gyengébb vason köhög az android), pazarló memóriahasználatra gondolni. Persze jobban testre szabható mint a WP, de egyben ez okozza a rendszer gyengeségeit is. A WP mellett szól még a pofonegyszerű kezelőfelület, illetve az elő csempék ami szintén túlmutat a klasszikus ikonos megoldásokon,
Igen a Nokia egy sokkal nehezebb utat választott, de mivel a WP rendszert már most a Nokiával azonosítják, így azt hiszem eléggé jelzés értékű, hogy nem járnak rossz úton. Hiába gyártanak többen is WP telókat, a teszteken mindent összevetve (szolgáltatások, dizájn, stb) a Nokiák kerülnek ki győztesen.
-
MR007RM
addikt
Az Android is a semmiből jött mint minden. Nekem fúrcsa ez az okfejtés. A Nokia mint a legnagyobb mobilcég és márka azt csinált volna amit csak akar, ha van mivel amire nincs panasz. Kiépít egy ökoszisztémát és ha jobb mint a konkurenseké akkor az fog jobban fejlődni. Ezt kellett volna a MeeGo-val. A sok közvélemyény kutatás is azért van hogy megismerjék az emberek folyton változó igényeit, gondolkodását. Kicsiből lehet nagy és fordítva mint a Nokia esetében. A valós forgatókönyvet mindig a vásárlók érvényesítik. Ami tetszik arra ugrasz. Pl.. Azért mert a haverjaim szinte mind Androidban utazik nekem nem muszáj, sőt lehet kiváltó ok másra hajtani. Szóval későn vagy sem jönni valamivel relatív szerintem.
(#215) Misály: Elsősorban a megszokott és megtetszett kezelőfelület, kamera, és funkcionalítás miatt kedvelem. Hírolvasót, email klienst nem használok. A böngésző pedig akkor is jobb mint itt összehordtok róla.
-
MR007RM
addikt
640*360 az. Látszik nagy ismerője vagy jelenleg a mostani verzió hogy müszik meg úgy a hardver valós erejének. Én pl az FP2 óta a belső böngészőt használom, mert nem kicsit lett gyorsabb főleg ha be van állítva megfelelően. Dobhatnál egy oldalt amitől állítólag beszar a telóm, úgy megnézném hátha, de akkor olyat amitől az etalon iPhone is beszar. Ami az új appokat illeti, azért folyamatosan jönnek még ha máshoz viszonyítva kevés, de szép is ha van fizető közönség. Még adnak el Symbian készülékeket nem teljesen halott, majd lesz de még nem az pedig dolgoznak rajta hogy az legyen. Komoly játék és alkalmazás is főleg új azért nincs, mert nem írnak nem pedig azért, mert nem lehetne az Angry Birds-nél komolyabb. Volt 2010 tájékán több N8-cal jövő játék, azóta erősödött is a vas. Talán nem éri meg már rá ilyet írni a belé fektetett munka miatt. Mi számít komoly applikációnak? Az tény hogy még nem látok hajszárító, vasaló, vagy éppen szendvicssütő alkalmazást az áruházban ami igazán kéne, de majd gondolom késöbb még lesz ilyen is. Az átlag felhasználó a nagy többség szerintem sosem használ 20 alkalmazásnál többet. Vannak funkciók amikre jó használni egy telefont és vannak amire nem, de mindegy ez szubjektív. És szerintem sokan azt se tudják miért cserélik le a régit telót újra. Speciel én tudtam.
Tudom most nagyon meg akartad mondani a frankót, de inkább hagyd ha nem vagy képben. Mellesleg leszögezném én szeretnék Nokia párti maradni, de az amit most nyújt számomra és a nagy többség számára fogyaszthatatlan és azon drukkolok hogy változtassanak a szemléletmódjukon a megmaradás érdekében. Szeretnék én még tőlük vásárólni a jövőben akár Android rendszerrel is ha nem lesz már a kedvenc.
-
mrhitoshi
veterán
-
virkir
veterán
Meg akik már szintén jelezték.
Nem ismertem, nem szoktam arrafelé olvasgat csak átfutottam amennyire szegényes angoltudásom engedte.A Meego nem lett volna rossz választás csak kb öt-hat évvel ezelőtt kellett volna kijönniük vele, nem tökölni a végtelenségig és alárakni egy normális boltot akár házon belüli app fejlesztéssel kezdetben.
-
mrhitoshi
veterán
AT&T CEO: Nokia Lumias selling “very well”. Igaz nincs sok valóság alapja.
-
Воланд
titán
válasz
CharlieDrop #196 üzenetére
miert nem? semmivel tobbet nem kapott igy a htc wp8 fronton, mint a nokia, vagy mint a samsung.
-
Tenyleg, en belatom, hogy jopar erv van amellett, hogy miert kellene Androidot hasznalnia a Nokianak. Ellene is sokat fel lehet hozni -- en ugy latom, hogy talan a WP-exkluzivitas osszessegeben jobb valasztas volt. Mindegy. VISZONT egyszeruen nem ertem, hogy gondolhatja barki komolyan, hogy a Meegonak barmennyi eselye is volt. A Windows Phone mogott dramaian nagyobb a toloero (a Microsoft 'enyhen' nagyobb lenduletu ceg a teljes MS-ecosystemmel, mint a Nokia egyedul a Meegoval), es meg igy is szenved. A Nokia egyedul mi a fenet csinalt volna? Szoval szamomra emiatt is total hiteltelen Tomi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest