- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Túlreagáltad! Vannak jóféle lencsék de jó árban hozzátéve. Én ahhoz a bizonyos hozzászóláshoz szóltam hozzá válaszként. Relatív mi számít soknak.
Nem írtam hogy melyik a jobb, csak hogy én is tudok az enyémmel olyat produkálni, jobbat vagy legyen hasonló megfelelő odafigyeléssel töredék árból. Nyilván a fényképezőgépet fel lehet még tuningolni, de nem ingyen. És ezzel arra akartam célozni hogy bizony szerintem nem drága a megjegyzésre.
-
virkir
veterán
Nem azt akarom bizonyítani hanem azt, hogy orbitális baromságokkal van tele a wp ami egy átlag usernek csak megkeseríti az életét.
Meg ne bizonygassuk, hogy mennyire egyszerűek ezek a rendszerek mert nem azok.
Mindet újra kell tanulnia a felhasználónak aztán, hogy melyiket egyszerűbb, kézenfekvőbb az megint egy szép hosszú vitát eredményezne. -
mrhitoshi
veterán
-
virkir
veterán
Meg akik már szintén jelezték.
Nem ismertem, nem szoktam arrafelé olvasgat csak átfutottam amennyire szegényes angoltudásom engedte.A Meego nem lett volna rossz választás csak kb öt-hat évvel ezelőtt kellett volna kijönniük vele, nem tökölni a végtelenségig és alárakni egy normális boltot akár házon belüli app fejlesztéssel kezdetben.
-
CharlieDrop
veterán
-
Blyan
félisten
Hát igen.... a pfúj gusztustalan csempék kritikák mellé.
“It’s not a stretch to say that Windows Phone 8 has the best home screen — the perfect combination of flexibility, design, and simplicity — of any major platform right now.” –The Verge
“Someone who glanced over my shoulder and looked at the user interface of Windows Phone 8 said, ‘That's a really pretty phone.’ He was right.” –Wall Street Journal
“The live tiles and the distinctive user interface remain Microsoft's biggest selling points for Windows Phone.” –Associated Press
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest