- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
nem is állítottam mást.
De valahogy olyan elbaltázottnak vélem.
MS egy részről sulykolná, hogy ő azért drága, mert prémium márka (apple)
De nem nevez ki csak egy gyártőt, mert azért ő nem olyan (gugli)Nos akkor most mit is akarunk tulajdonképpen?
Így, hogy maradjunk a Nokiánál egy részről meg vannak lőve, mert csak a prémium kategória hoz igazi profitot...
-
dabadab
titán
"sikertelennek akkor se lehet nevezni, mivel a boltok polcairól is napok alatt elfogyott a készlet pl. Amerikában."
Ez mondjuk nagyban fugg attol is, hogy mekkora volt a keszlet, ugye. (Ilyen szempontbol a Nexus4 jobban teljesit, azt percek alatt elkapkodtak, tobbszor is
)
-
törölt tag
Én arról beszélek, hogy miért nem adnak ki Androidos telefont. Nem érdekel miért adnak ki WP telefont. Akinek kell vegye meg. Ezen kivűl miért is nem lehet kiadni Androidos telefont? Erre mondj egy épkézlább dolgot. De mint ahogy a Nokia te sem fogsz tudni mondani.
Nem jelen lenni a legnagyobb piacon finoman szólva is gáz ha ők arra törekednek, hogy fentartsák az ázsiójukat.
-
Hobbbyt
őstag
Vagy te értettél félre engem, vagy én értelek most félre.
Én az Androidos piac telítetségét mondtam.. Wp-ben alig van 2-3 gyártó.
Egy szóval se mondtam, hogy a Wp rossz lenne. Nekem kicsit korlátolt..és a letisztultságról is más az elképzelésem.. de attól még másnak lehet jó. Mert maga a rendszer stabil,fürge stb.. -
törölt tag
Nem érdekel milyen használni. Ezzel a gusztustalan kinai bazár felülettel nem fogom használni és pont. A hozzászólásom lényege is ez. Nem tetszik a felhasználóknak. Látszik is az eladásokból. Sehol nincsennek a Nokia lassan lehúzza a rolót. El-lop sikeresen elintézte a céget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged