- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Közelítsük meg a kérdést máshogy. Csak érzékeltetésképpen nem akarok kötözködni. Most már 120e-ért is látni 808-ast. Nálam ebben a kamera legyen a fele az árának, de akkor sokat mondtam, mert ez egy telefon is nem csak a kamera miatt vettem. Sőt akkor még nem is tudtam mire képes valójában. Egy Canon EOS 60D digitális fényképezőgép olyan 250e ft körül vihető, de mindenképp a hasonlók 200 fölötti árban vannak. Ha azt mondom ennek a kamerájával tudok olyan fotókat sőt néha jobbat is lőni mint amit azok nyújtanak(a tesztfotók nézegetése után mondom), akkor miről beszélünk, és még zsebre is vágható. Ráadásul jóval sokoldalúbb a telefon és multimédia funkciók miatt. Már hogy nem érné meg bárkinek a beszerzése?
A halottnak titulált oprendszer azért nem használhatatlant jelent. Te hogyan értékeled a vásárolt telód előnyeit használhatóság terén az egy dolog. Én 600 euróért vettem még júliusban és simán megérte nekem még azon az áron is, főleg így utólag rájőve mire képes. Nem is véletlen hogy mostanában az összes kamera tesztből kimarad, mert alázna! (volt már épp elég korábban)
-
virkir
veterán
Ez a megállapításod így marha nagy hüjjeség.
Arról már réges-rég lemondtam csak én elismerem ha egy rendszer idióta megoldásokat tartalmaz ti viszont orgazmust éltek át ha csak meglátjátok a csempéket.
Jelenleg pl egy őskövület nokiát használok mert nem döntöttem mit vegyek a megpusztult symbian helyett de ennek bizonyos funkciói még mindig agysebészi szinten vannak a wp-hez képest.#254,
Veled igazából csak egy probléma van.
Azt hiszed mindenhez jobban értesz mint itt bárki pedig marhára nem. -
virkir
veterán
Biztos. Tudod vannak ilyenek.
De kérd meg átlag usert aki egy egyszerű butatelefonról váltott mert ez nokija meg tetszett a külseje egy olyan egyszerű beállításra, hogy irányítsa át a hívásait egy másik számra.
Vagy töröld a főképernyőről a tárcsázó csempéjét egy olyanéról akinek pl fogalma nincs, hogy csempét lehet kirakni, lásd fenti user. Mert ez aztán egy forradalmi ficsőr, hogy azt verném agyon aki így kitalálta. -
MR007RM
addikt
iPhone 5 vs. Nokia 808 browser test Persze látni melyik a jobb, de ettől kikapni nem szégyen. Mindenesetre nem festi a dolog a szavaidat.
-
virkir
veterán
Az MS most kezdi elérni a vonzó státuszt mint márka, és ez erőteljesen látszik a felhasználók reakcióin is.
Azért ezt gondold át szerintem.
Ha megnézed a piaci részesedése továbbra sem ostromolja az egeket de még az égbe törésnek sincs nyoma sem.
Ami felhasználó bázist sikerül megszereznie azt mind a symbian userekből áll úgy általában.
Itt szépen látszik, hogy amíg az iOS a maga 60% körüli eredményével stagnál az Android 6%-ot emelkedett addig az other mindösszesen 0,1%-ot emelkedett. Az igaz, hogy ennek a 0,1-nek a felét a wp hozhatta, na ez tényleg parádés teljesítmény.
Ez minden csak nem Lumia hisztéria. -
mumk1
addikt
Különösebben nem kell meggyőznöd, a Nokia vissza fog kapaszkodni az MS-el a hátán, ehhez nem kell nagy látnok lenni. (ahogy láttam 2008-ban a G1 láttán az Android várható sikerét is
)
Pusztán eljátszottam a gondolattal, mi lett volna ha..
Saját Android rendszer, saját alkalmazásbolt, saját navigáció, mobil pénztárca, PureView kamera, stb. És igen, trendi, vagyis vinnék mint a cukrot. Viszont az adott anyagi lehetőségekkel ez kivitelezhetetlen lehetett. -
antim
tag
Ha így lenne (wp=nokia) akkor ügyesek lettek volna. De ahogy látom a nokia egyoldalú függőségét.dobbantóként használja az ms. Az általad vázolt stratégia felpuhulása hogy sw téren a nokia nyitni próbál... Csak az alap problémán nem segít ez: a hw siker nem rajtuk múlik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest