Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Hmm, kábel... kollégám kapott új céges telefont év elején (Samsung A20e), nem működik vele normálisan a tartozékként mellécsomagolt kábeé és a gyorstöltős fej.
Oké, nyilván elég olcsó telefon és nincs is baj vele (napi használatra is elég gyors, kár hogy azóta nem rendelhető nálunk, csak azok a szar indiai átmatricázott A12-k vagy mik vannak), de dobtam egy hátast amikor mutatta hogy nem tölt a gyári kábelével túlzottan gyorsan, aztán IT-ról kért másik, nem gyári kábellel meg jó...Részemről annyi hogy a töltőfejek nálam nem használódnak el. 2013 óta az iPad töltőfejét használom a sajátomnál (cégeshez meg a OnePlus fejét a piros szalagkábellel), utángyártott Baseus kábellel eddig (most már Hoco van, csóri bírt 4 évet mellettem), nem látom azt hogy egy egyszeri beruházás töltőfej gyomorba vágna most hogy majd nem adnak mellé gyárilag... főleg úgy nem hogy már normális elosztót is szereztünk be USB csatlakozókkal apámnak. Szerencsére nincs olyan szituáció nálam hogy kelljen a gyorstöltés, a telefonjaim is bírják szuflával mellettem, meg idejük is van feltöltődni este.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Oké, nyilván elég olcsó telefon és nincs is baj vele (napi használatra is elég gyors, kár hogy azóta nem rendelhető nálunk, csak azok a szar indiai átmatricázott A12-k vagy mik vannak), de dobtam egy hátast amikor mutatta hogy nem tölt a gyári kábelével túlzottan gyorsan, aztán IT-ról kért másik, nem gyári kábellel meg jó...