Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem beszélve arról, hogy sokszor a gyári gagyi 2A/5V töltő + a kábel is gyatra minőségű. A gyorstöltés miatt kezd csak megváltozni a dolog, így legalább a töltő fej jó minőségű.
Magyarul érdemesebb venni egy jó minőségű kábelt, plusz ha nem adnak a telefonhoz, akkor egy gyorstöltőt 65W-osat és elég lesz egy jó ideig. Vannak jó minőségű, olcsó töltők (Blitzwolf, Baseus, Hama stb.) nem kell drágán megvenni a Google, Samsung, Apple vackát.
Mivel én vettem egy igényes és jó minőségű Hama Type-C kábelt meg egy QC szabványú Arctic állomást engem nem zavar ha nem adnak mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest