- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
válasz #71321344 #50 üzenetére
Megnézném én az Applet hogyan tudna frissítgeni hogyha 5 cégnek adná el az IOS szoftvert, és az az 5 cég 5 féle képpem és módon nyúlna hozzá a vásárolt szoftverhez, és persze nem egyszerre készülnének el az IOS-t futtató termékeikkel sem.....
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
törölt tag
válasz Gabi 8906 #51 üzenetére
De nem 5 cégnek adja el és azok nem ötféle képen nyúlnak hozzá, van két év teljes támogatottság és utána még egy évig korlátozott frissítés (legalábbis eddig így nézett ki a dolog). Mellesleg iPad/iPhone nem egy időben jelent meg, pedig mind a kettő iOS-t futtat.
Magyarul tök mindegy miért, de sokkal tovább van support, mint Androidnál általában[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
-
caizzz
senior tag
wp7.
marakujás kőbányai
-
mrlujoak
veterán
Újfent gratulálok a Mobilarena hírszerzőinek.
Megint csak beigazolódott...
Ismét egy vezető hír, a tavalyi Xperia család negatív hangvételű - és sajna témájú - híre, de az a kurv@ Xperia Play (PSP Phone) vérszegény teljesítményének írása van csak fenn, holott már van hír, amiben 59 fps körili értéket hozot.
Nagyon nagy gratula, ezt jósoltam meg pénteken.
Nem csalódtam.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
törölt tag
-
-
HardSanyeee
őstag
-
papi77
addikt
válasz HardSanyeee #62 üzenetére
Ja, teljesen igazad van, sír a sok okos juzer,miközben ott az XDA...
azért arra kíváncsi lennék,h a sok fikázó közül hánynak van X10-ese?mrlujoak:azért neked meg nem kellene ennyire a szívedre venned,mert tényleg sok hülyeséget csinál az SE vezetősége...
[ Szerkesztve ]
Az első: NOKIA 1611
-
Davidoff91
aktív tag
Na hát ennyit a Sony Ericssonról...Csatlakozom az első HSZ-hez: Piacvezető Androidot futtató mobilgyártó? Szerintem maguk sem gondolták komolyan, csak indulni akartak a Ki tud nagyobbat mondani? versenyen....
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
.bableWes
őstag
nagyon jo. pedig ilyet terveztem venni, mostmár biztos, hogy nem veszek... sony...
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
r4z
nagyúr
tevegelek-nek írt válaszra reagálnék:
Majd ha a Sony Ericsson letesz egy Sense-hez hasonló, a rendszer gyökeréig lenyúló módosító csomagot, akkor azt mondom, oké a sok tökölés. De a Desire 2.2 frissítése (Sense-zel, kutyaf@szával együtt) hamarabb kijött, mint bármelyik másik gyártó Froyo frissítése - persze a Nexus-t kivéve. Így viszont már nem fogadom el, hogy októberig kellett várni egy tetves 2.1 frissítésre az X10-re vonatkozóan, megint a saját készülékem példájával élve. Az se magyarázat, hogy a chipset más, mert tudtommal mindkettőben ugyanazon generációs Snapdragon van, még az órajel is egyezik - az Acer Liquid processzora ugyanis le lett skálázva 768 MHz-re, ami helyből kisebb teljesítményt jelent, tehát annál a készüléknél jobban oda kell figyelni az optimalizációra.Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
PAtr0n
addikt
Unalmas már ez a sok SE fikázó cikk, meg az olyan fórumosok akik legörbült szájjal jelentik be, hogy többet nem vesznek SE-t. Komolyan, mintha akkora csalódás lenne egy olyan tény, ami semmi másról nem szól, mint a marketingről.
Erről szól az egész piac és előbb utóbb minden gyártót utólér.Az szifon meg a legrosszabb példa, ha szoftverfrissítések ütemét nézzük. Még szép, hogy a saját platformjukra dobálják a szoftvereket rendszeresen, hisz alapjában nem különböznek egymástól a készülékeik. De ezt már leírták korábban.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő negatív hangvételű cikk, ami az SE-t érinti.
Ezek helyett inkább letesztelhetnék újra az X10-et, mondjuk egy szaftos custom rommal.
Mindjárt nagyobb lenne az a bizonyos fejsze attól a fától."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
n0_gAboR
őstag
Szopoda.
Mint a messiast, ugy varom, hogy a google a kivegye a szolgaltatok es a telefongyartok kezebol a szoftverfrissitest (persze ehhez egyseges gui es szoftver kell, lsd: WP7) -
r4z
nagyúr
Előbb-utóbb minden készüléket utólér, a kérdés az, hogy mikor és hogyan. Itt van elásva az a bizonyos kutya.
A hsz-ed többi részét pedig remélem nem gondoltad komolyan, elég nagy marhaságokat írtál. Próbálják ki custom ROM-mal, mi?
1. Átlagos felhasználó azt se tudja, hogy mi az.
2. Kicsit hozzáértőbb felhasználó tudja, hogy mi az, de lesz@rja. Hogy miért? Mert nincs se kedve, se türelme hozzá, se igénye rá. Úgy akarja használni a cuccot, ahogy megvette. Nehogymár neki kelljen mókolnia ahhoz, hogy a készülék működjön, ez a gyártó feladata. A garanciáról nem is beszélve, ami egy 100 ezres készüléknél rohadtul nem mindegy.Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Gabi 8906
senior tag
válasz #71321344 #52 üzenetére
Az Apple-nak könnyebb. Ő magának dolgozik(mondjuk jól teszi, egész jól megél belőle. )
IOS-t csak Apple gépen látsz. Android meg van nagyon sok gyártó telefonján. És ha a Google kiad valamit, pl frissítést akkor a többi gyártónak még ahoz hozzá kellene nyúlnia hogy rátehesse a telefonjaira.(Mivel azokon nem sima Android van hanem saját fejlesztésű Gui) És sajnos a gyártók csúsznak, és van aki nem is foglalkozik vele.
Iphone e téren jobb. Igaz most az Iphone 4-el nagyot léptek fejlettségben pl: Kijelző és proci. Vajon az Iphone 4 alkalmazásai rámennek egy 3gs-re, vagy egy 3g-re??Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
sagesz93
addikt
szégyen a piacvezetőtől alig van androidos telójuk és azt is b*sszák frissíteni.
Pedig az x8 nekem is tervbe volt addig amíg nem jött a blade, és hamarosan rá a 2.2 hivatalosan[ Szerkesztve ]
-
Gabi 8906
senior tag
Az X10 levolt tesztelve Android 2.1-el???
Én szívesen olvastam volna egy olyan tesztet.
Fórumon többször is kérdeztem de senki nem válaszolt. (Igaz nem itt ebben a topikban.)
És még szerintem az átlagembereket is érdekelné egy X10 2.1 teszt. Akik nem nyúlnak bele a telónak a rendszerébe.
Vagy már van ilyen teszt??Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
törölt tag
"2. Kicsit hozzáértőbb felhasználó tudja, hogy mi az, de lesz@rja. Hogy miért? Mert nincs se kedve, se türelme hozzá, se igénye rá. Úgy akarja használni a cuccot, ahogy megvette."
Aki még jobban ért hozzá, annak van türelme, kedve, igénye arra, hogy a telefonját kicsit feldobja. Mert előbb-utóbb lesznek olyan főzött ROM-ok a telefonjukra, ami akár minden igényt kielégít.
"Nehogymár neki kelljen mókolnia ahhoz, hogy a készülék működjön, ez a gyártó feladata."
Igen, de ha a gyártó van oly' kedves és még 100k+ készülékénél is baszik frissíteni, akkor bizony mókolni kell, az meg ingyen van.
"A garanciáról nem is beszélve, ami egy 100 ezres készüléknél rohadtul nem mindegy."
Csak akkor megy tönkre a telefon, ha elbaszod, normálisan csinálva a ROM és egyéb frissítést, semmi baja nem lesz a telefonnak. Gyári állapot meg visszaállítható, szóval gari marad...
-
Gabi 8906
senior tag
Nekem Android 2.1 van a telomon.(Telenoros) Megérné 2.2-re frissíteni egyáltalán?
Nekem nincs bajom a 2.1-el, egyedül annyi hogy zenénél Wave-hez képest keveslem a basszust, és a mélyet.
Én úgy hallottam hogy a szoftver miatt van elnyomva az audiochip a teloban. Az Android 2.2 segítene ezen a problémán??Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
Egész jó ez az X10 Android 2.1-el. Ha hamarabb kerül ki a frissítés akkor lehet X10-et vettem volna. De így, amikor már az utódja jön....
Minden esetre azért ennek a frissítésnek köszönhetően az x10 már pár dologban ott tud lenni az élvonalban.Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
BoB
veterán
válasz Gabi 8906 #76 üzenetére
"Nekem Android 2.1 van a telomon.(Telenoros) Megérné 2.2-re frissíteni egyáltalán?
Nekem nincs bajom a 2.1-el"Ez a hozzászólás jól tükrözi, hogy az átlagembert (aki csak megveszi a telefont, de eszébe sem jut ilyen fórumot olvasgatni, és aki írta meg ráadásul olvassa is az oldalt) nem biztos hogy érdekli a frissítés. Már több helyen is olvastam hogy minek a 2.2. Fogalmuk sincs hogy mitől jobb hiszen látványra kinézetre semmi különbség, csak a motorháztető alatt történtek változtatások. Így nem is érdekli. Így is működik a telefon. Jóvan ez, minek ide Froyo?
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
tDr1v3r
veterán
Az a probléma, hogy az Androidból is olyan buzzwordöt csináltak, mint a HD-ból. Emberek többsége azt se tudja, hogy mi az, csak látták a reklámban, hogy "Vagy a számítógépemre szeretnék Androidot, vagy számítógépet nem, csak ezt!" és ennyi elég a boldogsághoz. Ez most a fasza és veszik. A gyártóknak meg pont ezért nem olyan égető frissítéseket kiadni.
Ezaz, végre leírta valaki. Én pont ez miatt nem akarok Androidos telefont... agyonreklámozzák, épp ez miatt lesz sok embernek, akik közül van pár aki fejlesztőként csinál pár appot a platformra... csak az a baj, hogy jópár hót' igénytelen, és még spyware is van köztük.
A debütálásnál azt hittem hogy lesz egy viszonylag jól fejlődő platform az alsóbb gyártóknak (akkor még úgy volt hogy hamarabb jön a wp7, ami mehet a felsősökhöz), a HTC Hero megjelenésénél meg hogy kiforrott a rendszer annyira hogy minőségi applikációk jöhetnek rá, nem sok szemét, mint az iOS-re. Most meg, fordult a kocka...disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
PAtr0n
addikt
Egyáltalán nem írtam marhaságokat. Melyik része is tűnt annak? Beszélhetünk róla, eléggé nagyvonalakban írtam le a gondolataimat, mert már tényleg unalmas, hogy lassan minden második cikk az SE frissíthetetlenségéről szól, ezért már kár koptatni a billentyűzetet.
A másik dolog, hogy egyből jönnek az "elégedett" szifon használók, mint a keselyűk, az ilyen híreket olvasván. Én meg csak rázom a fejem, miket írkálnak néha. :-)"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
r4z
nagyúr
iOS frissítések vs. Android frissítések. Az Androidot se nehéz megfelelő sebességűre optimalizálni. Max. 1 hónap, ha semmi módosítás nincs rajta. Az XDA (vagy Paul O'brien vagy Cyanogen) jó példa erre, ők 1-2 hónap alatt végeznek a teljes portolással. A gyártóknak sokkal-sokkal nagyobb fejlesztőgárdája és gyakorlatilag végtelen tesztkészüléke van, ami nagyban megkönnyíti a munkát.
Újratesztelés. Elég fáradságos (és unalmas) munka lenne szerezni mindig egy új tesztkészüléket, megint tesztelni, megint írni róla. Szerintem nem lenne kedvük Bog-éknak újratesztelni mindent, főleg ha szinte ugyanolyan cuccokról van szó
Custom ROM-mal való tesztelés (ezt leírtam korábban).
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
zack
nagyúr
A csajom is X10 Minit használ, de kb. pont nem érdekli hogy 1.6 vagy 2.1 Android van rajta. Elmondtam neki, hogy jobb lesz a 2.1, így persze rábólintott, hogy tegyük fel, de ő például azért választotta az X10 Mini-t mert szép. Nem fog idegeskedni, hogy nem lesz 2.2.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
k.
őstag
Nálunk az osztálytársam kapott X8at nemrég. Annyit azért tud, hogy android meg ilyenek, de kb leszarta, hogy 1.6 meg ilyenek. Sony Ericsson, szép felület, gyors. Ez a lényeg. A cucc 2.1el jött hála égnek, de mondta, hogy nem foglalkoztatja ilyesmi. Azért a pár geekért pedig nemhiszem hogy érdemes a SonyEricssonnak a 2.2vel szórakozni. Kiadtak egy nagyon jó 2.1et, a telefon ellátja amit kell, és azt amit igértek. És ennyi.
-
Neoka
aktív tag
Ebben esetleg tudtok segíteni?
-
zack
nagyúr
Hát igen. A többségnek elég a 2.1 is.
Vannak aggasztó gondok, amiket megoldhatnának. Nem tudom hogy szoftveresen lehet e turbózni a WiFi-n mert baromi gyenge, de lehet, hogy hardveres, és akkor nem megoldható. A zsinóros-felvevőgombos headset használat kaotikus, szinte használhatatlan.
Tehát ha nem is jön Froyo, ezeket javíthatnák, mert 2010-ben ezek a hibák nagy blamának számítanak.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
cskamacska
addikt
Aham, szal lassan elérünk a topik végére odáig, hogy a frissités hiánya az "not a bug, it's a feature". (régi szép alma topikok jutnak eszembe róla)
De aki már annyira finnyás überkocka, az szépen fáradjon egy XDA topikba, a hivatalos SE support mostantól ott rendel.
És persze e hír után meg az a minimum, hogy az X10 újratesztelve legyen, és kapjon egy különösen ajánlottat.Az rendben van, hogy a topikban kezdett a légkör megsavanyodni, de egy kis önmegtartóztatást, ha kérhetnék.Az külön megtisztelő, hogy ha csak általánosítva is, de megkaptam a almafan pecsétet. Ó @&meg, pont én, a haxolós, WM6-os Samsung i780-ammal.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
plus44
veterán
meglepetés?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
törölt tag
válasz Gabi 8906 #72 üzenetére
Tisztába vagyok vele, hogy miért egyszerűbb az Apple helyzete, de ez akkor sem változtat semmit azon a tényen, hogy tovább tart a support!
"Vajon az Iphone 4 alkalmazásai rámennek egy 3gs-re, vagy egy 3g-re??" 3GS-en az összes alkalmazás fut, 3G-n pedig 1-2 új, komolyabb grafikával megáldott App-on kívül mindegyik..
Értem, amit írsz, de felhasználói szempontból teljesen lényegtelen, hogy miért nincs terméktámogatás!Neoka: nem túl sanszos, hogy hivatalosan támogatott lesz, de már most is elérhető rootolá után, nem egy bonyolult folyamat, ha mindent leírás alapján csinálsz.
-
sunone
aktív tag
Rossz irányból közelítittek meg a problémát,
A mai modern telefonok szoftverfrissítései baromi sokba kerülnek, de adnak mellé egy vadiúj készüléket is! -
PAtr0n
addikt
Alapvetően igazad van, de amíg mindegyik gyártó azon görcsöl, hogy a masináján a többitől eltérő kinézetű Droid fusson (pl Sense, Touch wiz, Mediascape/timescape), addig hiába egyezik két gyártó telefonja hardveresen, ha a sebességük az egyéni kezelőfelület miatt igencsak eltérő. De ez is miért van? Még több vevőt csábítani az adott márkához, akik csak a szemük és a fülük nyers információiból táplálkoznak, az agyat igencsak mellőzve.
Persze, elhiszem, hogy nem tartana sokáig egy minden tekintetben gyors és laggmentes szoftvert kreálni, de az egyéni felületekkel ellátott szofvert már nem tesztelik eléggé, a lényeg, hogy a beépített plusz dolgok működjenek.
Na ezért van jobb helyzetben az Apple. Tudja, hogy minden készülékén ugyanúgy megy majd az iOS, amiből mindig a legaktuálisabb egyben a legjobb is.cskamacska:
Pont erről beszéltem a #68-as posztban.
Illene újratesztelni 2.1-el, biztos nem csak egy "tetszett" plecsnit kapna."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Gabi 8906
senior tag
Átlagfelhasználó???
Az igaz hogy még Android 2.2-es gépem nem volt. Ez 2.1-es, és csak azt szerettem volna megtudni hogy ha frissítenék 2.2-re akkor lenne e fülesen keresztül über basszus és mély hangok.
Azt olvastam már anno hogy gyorsabb, energiatakarékosabb a 2.2-es rendszer a 2.1-től.
Ezek engem hidegen hagynak, egyelőre...... .Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Gabi 8906
senior tag
válasz Stunts666 #87 üzenetére
Volt anno Wavem. Ugyan azt a fülest adták ehez a Galaxy S-hez is. De azon a Waven brutál mélyek voltak, és basszus ha beállítottam a hangszínszabályzót dance+bass ra.
Azt hallottam hogy a Galaxy S-en csak szoftveres elbaltázásról van szó, és arra lennék kíváncsi hogy a 2.2-es frissítés orvosólja e ezt. (Tuti nem a fülessel van a baj.)Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
c0p1
tag
válasz Stunts666 #87 üzenetére
Ott a pont nekem sennheiserem van az xperiamhoz30euro,.de nagyon jól szólmosógép és szárítóálló is ha ingyen kell,marketen astroplayer beta vagy mixzing. mindkettő equaliserrel bír,ha feltolod a keverőket atomra,agyrobbantóan szól
amúgy engem se zavar,h a telefonom2.1 en megáll... ami kell,már tudja...
persze engem is felhúzott ez a hír,mert ez gusztustalan húzás.... de ez van. én így is szeretem a telefonom,a felülete pedig akárki akármit mond,igényes és dekoratív. egy user írta,hogy bugyikék borzalom. én nem tudom,hol látta,de nem az.. mellesleg a 2.1-gyel méginkább finomodott..Egyébként én ,mint SE rajongó , szintén szarul érint,mert 122 ezer forintért nem ezt vártam,de ez van. viszont a frissítéstől eltekintve van egy kurvajó telefonom,amit teljesen kihasználok. baromi szép,sok jó funkció.
De az egyik user által írtakra: szerintem is több a negatív SE post,cikk.. azért körülnézve a többi oldalon olyan cumók vannak,hogy lesek: psp phone videoképessége, se mango , kurvanagyon szép arc és miegymás....[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Igen, csak azt felejted el, hogy a hype-nak 2 éle van. A negatív hype pedig senkinek se tesz jót. Tehát bármi történik az Apple-nél az címlapokon van. Ha negatívum akkor is, ami nem igazán jó az Apple-nek. Pl. térerő gond, ébresztési bug. Egyik sem érint/érintett engem, de mégis úgy van kezelve mintha végzetes hiba lenne.
Szóval a hype-nak is van árnyoldala.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz #19617792 #102 üzenetére
Te mit hallottál? Mert én az ébresztős bug, és az antenna botránnyal kapcsolatban "innovatív feature" nyilatkozatot nem olvastam.
Bár olyat olvastam amit Jobs papa nyilatkozott, hogy akinek gondja van a térerővel az rosszul fogja, de ehhez meg csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy 2,5 hét alatt semmi gondom a térerővel (biztos jól fogom ), és a beszéd minőségével, szóval tök mindegy ki mit mondd, és mit fújnak fel, az eddigi legjobb telefonom, és eddig hiba nélküli.
Ami a többi gyártó csúcsmodelljeiről nem mondható el.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Stunts666
őstag
HTC Desire-el sincs semmi bajom.
Az Applenek viszont csak csúcstelefonja van. Egyik Iphone 4es sem jobb a másik Iphone 4esnél.
Egyébként biztos jól fogod. Nem hiába röppent fel a hír, hogy átvariálják az antennákat.
Nekem a Desire a legjobb, mert amire használom az hiba nélküli. Másnak más telefon a legjobb, mert másra használja. Játszani meg nem telefonon játszom. Ez alól kivétel az Angry Birds.
-
zack
nagyúr
válasz Stunts666 #104 üzenetére
Lehet nekem is HTC-m lenne, ha kicsit többet gyúrnának a multimédiára. Még a Desire HD, ami most jelenleg a csúcs, még ez is gyengélkedik multimédia terén.
Nem hiszem el, hogy senki se súgja oda nekik, hogy "jó jó amit csináltok, de multimédiában húzzatok bele jobban".Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest