Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• h3lios

addikt

válasz #09819904 #134 üzenetére

Persze, ez benne van a pakliban, de akkor sem szép arra hivatkozni, hogy a hardver nem bírja el. :)
    Mondják azt, hogy bocsi vége a termék életciklusának, de ne azt, hogy az amúgy elég bika telefon nem viszi el azt az androidot ami ráadásul kisebb erőforráson is jobban megy.

Egyébként én sem vagyok az a nagyon elkeseredős fajta. A Samsungomon 2.3.6 volt a vége a dolgoknak, de 4.1.2-ig toltam fel. Kitkat is lenne rá, de a G2 miatt már csak tartalék telefon. :DDD

• h3lios

addikt

válasz #09819904 #130 üzenetére

Elméletiekben a 4.3 és a négy között a legfőbb különbség a memória kezelés. Kitkat alatt elég jó dolgokat is ki lehet hozni a hardverből, ha odafigyelnek a programozók.
    Egyébként itt a főverzióknál az a problémás, hogy 1-2 év múlva az Appok egy jelentős hányada már nem fogja támogatni az előző verziókat.

• h3lios

addikt

válasz mrlujoak #113 üzenetére

Pont az írtam én is, hogy az ICS-t szépen megkapta az a paletta, még akkoriban "vitáztunk" is hogy elég jó arány, hogy csak a Play nem kap. De az csekély vigasz a jelenlegi Usereknek, hogy 3-4 éve milyen jók voltak a frissítések.

Egyébként, az hogy kihagyták a 4.2-t nehogy már érv legyen. Egyszerűen elkéstek vele, ezért csak 4.3 jött rá, mint frissítés. Nem mellesleg 4.4-től jöttek az igazán fontos frissítések, úgyhogy előtte nem is értem miről beszélünk. Az ilyen nagy verziószám ugrásoknál várja az ember, hogy 1 picit jobb legyen az aksi idő és az optimalizáció. Nem azt, hogy még a menü is szétakadja magát. :(((

Egyébként én is ebben a cipőben jártam az előző telefonnal, mint a mostani L - SP tulajok, nekem akkor egy SGS+-om volt, ami szintén felső közép volt akkor (70k). Aztán mivel egy húzott verziós csúcsteló volt semmit nem látott az ICS-ből, amit aztán sokkal ratyibb telefonok is megkaptak.
    Ezért vettem most G2-t, ez nagyon szépen kapja a frissítéseket és a rendszerrel sincs semmi gond, mert minden nagyon smooth.

• h3lios

addikt

Szokásos Sony hozzá állás, amikor kiadták a Z-t tetszett a gyártó egész arculata, mára már az Apple is szimpatikusabb lett, pedig őket sem szívlelem túlságosan.
    Fél évente adnak ki csúcstelefonokat, azért mert az előző szériát elkúrták és így egyszerűbb foltozni a hibákat, sőt erre még csak szükség, sincs, mert: "vegyél újat, az jobb".

Jó példa a Z1-nél a fakó kijelző, a Z2-nél a hibás illesztés.
    Csak egy példa, egy ügyfél meló közben mesélte, hogy a haverja Z1-ét, ami beázott a biztosítás keretében csak Z2- re tudták cserélni (ingyen), mert az előző típus kifutott és nem lehet belőle szerezni.

A szoftverről már nem is beszélve. Én még emlékszem azokra az időkre amikor a Sony (még Ericcson) néven az élen járt. Amikor jött az ICS szépen kapták meg a telefonok.
    Azóta nem tudom mi történt ilyen téren, de amit kiadnak a kezük közül szoftver "frissítés" néven az egy szánalmas vicc.
    Ja és nem, kedves Sony Fanboy (ok), nem üres dumáról van szól. A kiállított telefonokon én szoktam végig nyomogatni a frissítéseket, és a Z-n már csak nevetni tudtam. 4.3-al lagg mentes volt az egész, ahogy megjött a 4.4.2 még a Notification bar is laggosan ereszkedett le...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés