- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
tomboy0013 #38 üzenetére
Rettentő nehéz balról-jobbra elhúzni a képernyőn az ujjat.
-
.Szaki.
addikt
válasz
tomboy0013 #38 üzenetére
Pont ezért kapható normális méretben az iPhone. 4"-on és 4,7"-on teljesen kényelmesen el lehet érni a bal felső sarkot, Plust nem próbáltam, mert engem nem érint, de ha jól tudom abban meg vannak segédek, hogy könnyebben el lehessen érni a felső sarkot, akárcsak az Androidos telefonoknál.
-
válasz
tomboy0013 #38 üzenetére
Megszokás kérdés, nekem abszolút nem kényelmetlen.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
tomboy0013 #31 üzenetére
A pöttyösödés tényleg gáz. Párom 6s-ének a hátlapja is nagyon csúnya már emiatt..
-
-Ben-
veterán
válasz
tomboy0013 #31 üzenetére
De ennek mi az oka?
Nincs Gorilla Glass?
Én pont ugyanígy jártam. Megjött a 6S, használtam 2 napot (NEM VOLT ZSEBBEN!), a 2. napon este észrevettem, hogy van rajta egy csodás karc.
Az i7 -en egy vastag karc díszeleg, pedig zsebben sosem volt, törölgetve pedig finom, puha és tiszta eszközzel volt. Ezzel szemben néhány másik telefon a családban és ismerőseim körében igen kemény megpróbáltatásnak van kitéve és elvétve találni rajtuk 1-1 hajszálkarcot. Érdekes....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest