- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
tomboy0013 #38 üzenetére
Rettentő nehéz balról-jobbra elhúzni a képernyőn az ujjat.
-
.Szaki.
addikt
válasz
tomboy0013 #38 üzenetére
Pont ezért kapható normális méretben az iPhone. 4"-on és 4,7"-on teljesen kényelmesen el lehet érni a bal felső sarkot, Plust nem próbáltam, mert engem nem érint, de ha jól tudom abban meg vannak segédek, hogy könnyebben el lehessen érni a felső sarkot, akárcsak az Androidos telefonoknál.
-
válasz
tomboy0013 #38 üzenetére
Megszokás kérdés, nekem abszolút nem kényelmetlen.
-
tomboy0013
veterán
Hát mondjuk annak, hogy egy menüpontból nem úgy kelljen visszalépni az előzőbe, hogy a bal felső sarokba kelljen felnyúlkálni, vagy home gombbal kilépni és vissza be az app-ba. Mondjuk ez tipikus apple megoldás, szarni rá, hogy kényelmetlen csak ne olyan legyen mint másnak...
-
válasz
turbulencia8 #36 üzenetére
Minek? Eddig senkinek sem kellett a vissza gomb a 10 év alatt iPhone-on, csak annak volt fura először aki androidról jött nem iPhone-val kezdett.
-
turbulencia8
őstag
Fizikai home gomb helyett uj fajta kezelosav? Vajon feltalaljak a vissza gombot?
[ Szerkesztve ]
-
xxman
senior tag
válasz
tothmaxy182 #3 üzenetére
Nekem pont ez a szimetria jön be, nagyon tetszene. Viszont a vertikális kamera elrendezés meg az adott képen a két szenzor közti ledek nagyon ocsmány & nevetséges!
I just wanna have some fun.
-
tomboy0013
veterán
Elvileg GG, bár nekem a GG-s telefonjaim eddig mind karcolódtak sima zsebben hordástól tehát azok is simán összekarcolódnak. De nem 1 nap alatt, hanem hetek/hónapok alatt
(#33) Juhaszatti: Én is 6S-t akartam venni nem olya rég, de annyi ilyennel találkoztam, hogy nekem inkább felejtősek az Apple termékei. A minőségtől sajnos távol állnak.
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
válasz
tomboy0013 #31 üzenetére
A pöttyösödés tényleg gáz. Párom 6s-ének a hátlapja is nagyon csúnya már emiatt..
-
-Ben-
veterán
válasz
tomboy0013 #31 üzenetére
De ennek mi az oka?
Nincs Gorilla Glass?
Én pont ugyanígy jártam. Megjött a 6S, használtam 2 napot (NEM VOLT ZSEBBEN!), a 2. napon este észrevettem, hogy van rajta egy csodás karc.
Az i7 -en egy vastag karc díszeleg, pedig zsebben sosem volt, törölgetve pedig finom, puha és tiszta eszközzel volt. Ezzel szemben néhány másik telefon a családban és ismerőseim körében igen kemény megpróbáltatásnak van kitéve és elvétve találni rajtuk 1-1 hajszálkarcot. Érdekes.... -
tomboy0013
veterán
Tényleg nagyon vacak kijelzője van az iPhone-oknak. Teló boltba dolgoztam fél évet és 1-2 napos i7-ek tömkelegét fóliáztam és kivétel nélkül mint karcos volt. Egyedül azon nem volt karc amit én csomagoltam ki a dobozból. Arról nem is beszélve, hogy a fém ház is úgy pöttyösödik tokban tartva hogy öröm nézni. Ilyen kritikán aluli minőséget kiadni a kezükből. Az utolsó dzsunka kínai fémházas telónak is jobb a minősége.
-
-Ben-
veterán
Mondjuk a fóliára nem lenne olyan nagy szükség, ha az Apple végre valami normális üveget használna, nem azt a minőségen aluli szemetet, amit jelenleg is.
Elég durva, hogy míg akármelyik Galaxy S szériás telefont nyugodt szívvel rakhatod zsebre hosszú távon is, addig egy szifon már néhány nap után is olyan lesz, mint amin egy macska koptatja a körmeit... Elképesztő.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Egy biztos: Év végén új találmányt ad az Apple az emberiségnek: Az Imoled kijelzőt! Bízzunk benne, hogy pirosodni nem fog mint az S8-aké
-
GALARDO
addikt
Nem is kell lekerekíteni, kitolják a széléig azt csókolom. Nem értem mire jó a lekerekítés azon túl, hogy jól néz ki, de használni.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ez a dizajn nekem is bejon. De engem tokre lelombozott a cikkben irt szoveg. Ez mennyire lehet realis hogy 5.8' lesz? Mert akkor en tuti kiestem a kosarbol. Az s8at is offolom baromi nagy , hosszu, keskeny dizajn. Ez nekem mar nagy meret telefonba es pont az iphone 8 ban biztam...
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Az lenne az igazi hír ha az Apple nem csinálna több telefont.
duree54
-
-
-Ben-
veterán
válasz
szupermacs #10 üzenetére
Áh.. Egy telefon ami billeg az asztalon?
A kitüremkedő kamera is eltűnhetne a fenébe...
-
Silεncε
őstag
Lassan annyi mindent pletykálnak az i8-ról, hogy az Apple-nek nem is kell megterveznie a telefont. Elég lesz kiválasztani az egyik nekik tetsző koncepciót a szivárgottak közül és legyártatni
Költségcsökkentés lvl10000
-
válasz
szupermacs #12 üzenetére
Ne legyen akkora káva lent + fent mint a homlokom.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Mindegy,h csak ne úgy nézzen ki mint 10 éve egyfolytában brrr....
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-Ben-
veterán
Remélem nem lesz hajlított a kijelző... Felesleges hülyeség. Viszont ezt a kamera dolgot remélem nem gondolják komolyan. Iszonyatosan ronda lenne így...
„Azt viszont hozzátette, hogy az iPhone 7 és a 7 Plus hagyományos folytatása némileg vastagabb lesz, hogy a legújabb technológiáknak helyet adjon.” ...
Szuper.
Akkor nemcsak marad az ezer éves retro edition i6 dizájn + brutális káva, de még vaskos is lesz. Alig várom ..
[ Szerkesztve ]
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
szupermacs #5 üzenetére
A biztos fogáshoz nem inkább a szélső káváknak kellene szélesebbnek lenniük. Vagy alul fogod a telefont?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
.Szaki.
addikt
Nem fogok álmatlanul az ágyban forgolódni ha nem lesz körbefutó kijelzője az i8-nak, sőt attól sem ha vastagabb lesz a telefon, talán akkor el tudják intézni, hogy ne lógjon ki a kamera.
A cikkben megjelent koncepció egyébként tetszik, az itt első hsz-ben szereplő előlapi kép viszont nem. A hátlap nem rossz. Csak abban bízom, hogy az olvasó valahogy elöl marad. Ha fizikai gomb lesz az sem baj, ha a kijelzőbe sikerül integrálni az viszont nagy faszaság lenne. Vagy az állítólagos újfajta kezelősávba. Lényeg, hogy ne legyen a hátlapra száműzve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tothmaxy182 #3 üzenetére
Nyilván lehet kamu kép is, de egyelőre nekem ez tűnik a legvalóságosabbnak, és nekem a dizájn is bejön.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mégis lapos kijelzővel érkezhet a jubileumi iPhone, állítják a legfrissebb iparági pletykagépek.
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Peugeot, Citroën topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...