Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
tomboy0013 #31 üzenetére
De ennek mi az oka?
Nincs Gorilla Glass?
Én pont ugyanígy jártam. Megjött a 6S, használtam 2 napot (NEM VOLT ZSEBBEN!), a 2. napon este észrevettem, hogy van rajta egy csodás karc.
Az i7 -en egy vastag karc díszeleg, pedig zsebben sosem volt, törölgetve pedig finom, puha és tiszta eszközzel volt. Ezzel szemben néhány másik telefon a családban és ismerőseim körében igen kemény megpróbáltatásnak van kitéve és elvétve találni rajtuk 1-1 hajszálkarcot. Érdekes.... -
-Ben-
veterán
Mondjuk a fóliára nem lenne olyan nagy szükség, ha az Apple végre valami normális üveget használna, nem azt a minőségen aluli szemetet, amit jelenleg is.
Elég durva, hogy míg akármelyik Galaxy S szériás telefont nyugodt szívvel rakhatod zsebre hosszú távon is, addig egy szifon már néhány nap után is olyan lesz, mint amin egy macska koptatja a körmeit... Elképesztő.
-
-Ben-
veterán
válasz
szupermacs #10 üzenetére
Áh.. Egy telefon ami billeg az asztalon?
A kitüremkedő kamera is eltűnhetne a fenébe...
-
-Ben-
veterán
Remélem nem lesz hajlított a kijelző... Felesleges hülyeség. Viszont ezt a kamera dolgot remélem nem gondolják komolyan. Iszonyatosan ronda lenne így...
„Azt viszont hozzátette, hogy az iPhone 7 és a 7 Plus hagyományos folytatása némileg vastagabb lesz, hogy a legújabb technológiáknak helyet adjon.” ...
Szuper.
Akkor nemcsak marad az ezer éves retro edition i6 dizájn + brutális káva, de még vaskos is lesz. Alig várom ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- BestBuy topik
- Macrodroid
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest