- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Nincs azzal semmi baj, ha el akarod sunnyogni, mivel EU-n belül szabad árumozgás van, ergo nem vagy köteles 27% adókulccsal vásárolni. Csupán arra céloztam, hogy először kérdezd meg, hogy az a végösszeg valóban "végösszeg". Egyébként nagyon kompakt és valóban tetszetős noti. Nekem kifejezetten tetszik, hogy nem kell lebontani a fél laptopot egy tárhely-bővítés kedvéért.
-
citkar
addikt
A Spemallon vásárolható, rendelésig elmentem addig, hogy kérhetem az Eu express postát, ahol telefonok esetében megtérítik a felmerülő ÁFA-t, vámot. Hogy noti esetében is működik-e, szerintem kérdezz rá.
Lehetséges, mert többe kerül ez a postázási lehetőség (bő 30 USD), mint a telók esetében, de hogy ne érjen meglepetés én rákérdeznék, hogy komolyan gondolják-e.
Illetve spanyol, 2 év garival vásárolható...dedikált VGA-val szűk 900 USD, integrálttal bő 600. Nem azt mondom, hogy milyen olcsó, de egyáltalán nem mondhatni drágának.Örülnék, ha valaki venne, kíváncsi vagyok minél több tapasztalatra
-
Rawulf
őstag
Valahogy kötve hiszem, hogy egy ismert (márkás) notebook-nál az áfát el lehetne mismásolni... Elvégre nem egy telefonról van szó és hacsak nem hülye a vámos, akkor pontosan tudja, hogy mennyi ennek a notebook-nak az ára.
Ráadásul például itt Shenzhenben, ahol körbekérdezősködtem, mindenki csak DHL-lel lenne hajlandó postázni.
Hab a tortán, hogy például Anglián keresztüli szállításra (mint a telefonoknál) egy határozott nemet kaptam.
Gyanítom, hogy a legnagyobb "gond", hogy Hongkongban sem forgalmazza még a Xiaomi. Elvégre Hongkong a spéci adóterület. -
citkar
addikt
Eu Express-hez írják, hogy vám és ÁFA mentesen érkezik (különben megtérítik), telefonnál működik, ekkora értéknél én rákérdeznék, biztos, ami biztos alapon.
Ékezetes bill hiányát meg lehet szokni, Win alatt átállíthatod ugye magyarra, csak azt szokni kell, hogy melyek az ékezetes betűk gombjai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Medence topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- TP-LINK routerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest