- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
IDMIX Q20 (kínai belpiacos verziónál ott van a kompatibilitási listán... de például az Ebay-en lévőnél nem írják).
ZMI QB820
A solar power bankos viszont ahogy írtam, lutri mert nem nagyon van róla sem gyártói, sem típus azonosító.Azért van egy tippem, hogy ha egy power bank tudja a QC3-at, akkor ketyegne vele a Xiaomi Air.
-
xedos
addikt
Még csak pár napos a használat, újabbik 13.3-as.
Szóval: szép :-) Gyors! Billentyűzet és touchpad nekem tetszik- jobb mint a Yogámé volt.
LCD tetszik, bár egy itthoni ACER mellett fakóbnak tűník. Elvileg BOE márkájú, így a neten talált színprofil nem jó hozzá. Akksiidőre nekem kb 5-6óra jött ki, nagyon gyorsan tölt föl. Hangszorói is egész jók és hangosak.
Negatívum: játék alatt keményen megjön a venti hang és melegszik is - de gyorsan is hűl. Felraktam az intel extrem tuning szoftvert, hogy lássam az adatokat. Elvileg nem throotlingolt World of Tanks alatt sem! 3080Mhz-en pörgött - mondjuk lehet kellene alá egy hűtőpad...
Powerbank: a gyári töltő 20Voltos! -
Rawulf
őstag
Azért nem tudod tölteni, mert önmagában az, hogy egy type-c kábellel becsatornázod a kakaót, még nem elég.
Kínai haverom próbálta, hogy másfajta töltővel tölti és az sem működött.
Elvileg már létezik egy napelemes ficsőrrel spékelt 20000mAh power bank (nem a Xiaomi gyártja), ami kompatibilis a Xiaomi laptopokkal, de kísérleti malac kellene hozzá.
És persze létezik egy napelem ficsőr nélküli szintén 20000mAh power bank variáns is, ami elvileg szintén Xiaomi noti kompatibilis. Ez utóbbit 10000mAh verzióban is ajánlják. -
Rawulf
őstag
Igazából a legnagyobb gond az SSD bővítésnél, hogy nem lehet túl vastag, azaz csak egy oldalas legyen és csak a felső oldalán lehetnek alkatrészek rajta.
Én akinek bővítettem ilyet, Plextor M7VG SSD-vel bővítettem, mivel az biztosan eléggé vékony, csupán 3.65 mm, egy oldalas és eléggé közkedvelt itt Kínában, ergo ezzel már teszteltem és javasolni tudom neked.Illetve nem tudom igaz-e, de állítólag nem jó, ha mindkét SSD NVMe-s és az NVMe típusút kell mindig az elsődleges M.2 slot-ba tenni.
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Mivel a kisebbik verziót nem láttam még élőben, ezért arról nem tudok nyilatkozni.
Ennek fényes a kijelzője, viszont a tükröződés abszolút nem zavaró, mivel a kijelző fényereje is erős.
Elméletileg Samsung IPS FullHD a kijelzője, de ugye ezt nem reklámozza a Xiaomi.
Nem számoltam meg, hanem reflexből töröltem az összes partíciót, mivel volt vagy 5-6, de természetesen előtte kibányásztam és elmentettem az előtelepített kínai Windows 10 kulcsot.
Mivel csak pár napom van a tesztelésre, ezért a lényegre szorítkozom. Rátelepítek egy magyar windows-t, aztán megnézem, hogy fut rajta a CS:GO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPad topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest