- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
Nővéremnek Air-je van, nekem Pro-m, az Air töltőjénél a kábel és töltőfej valóban egyben van, a Pro esetén kihúzható a kábel a töltőfejből. Hogy miért így csinálták, azt sajnos nem tudom. Prohoz való van 25-30 dollár környékén, Airhez való pedig 20 dollár körül van.
-
baanbb
csendes tag
Igen, ez csak kábel, azért vettem mert hosszabb mint a gyári, jelenleg a gyári hálózati adapterrel használom. Gondolkodom én is egy plusz adapteren, csak még nem találtam olyat ami tetszene, a gyári Apple-nek horror ára van. Civ 5 alatt ha 40W-ot engedek a procinak és az MX150-en is húzok akkor néha kevés a 65W-os táp.
Minden más esetben elég kell, hogy legyen.
-
shortcutme
tag
Próbáld meg úgy, hogy nem távolítod el előtte a hivatalos drivert (nekem is fent volt)
A screenshoton látszik, hogy neked 1-el több Mobile 6th/7th... eszközöd van és hiányzik a "Synaptics SMBus driver" (én verzióm: 19.3.4.111)
Illetve feltételezem, hogy a beviteli eszközöknél is PS2 egérként látja a touchpadot, ott nekem "Synaptics HID touchpad" van. (verzió: 19.3.15.9)
Ami még esetleg fontos lehet: Windows 1709 build 16299.123 (keresőbe About-ot beírva adja ki)
-
shortcutme
tag
Azt hiszem ezen a képen minden rajta van:
https://i.imgur.com/JPgvKQt.pngA lényeg, hogy a beállítások touchpad-nál (talán magyarul érintőpárna) megjelenjenek a precíziós touchpad beállítások. A screenshot-on látszódik, hogy melyik eszköznél milyen driver van nekem jelenleg.
A releváns drivereim: https://uploadfiles.io/vtni7
-
shortcutme
tag
Érdemes kicserélni a touchpad drivert:
- https://download.lenovo.com/pccbbs/mobiles/n1mgx28w.exe install
- Eszközkezelőben manuális tallózással ráerőltetni a kicsomagolt drivert a touchpad-ra (ezután elmegy a touchpad)
- Restart
- Eszközkezelőben rányomni a touch driver automatikus frissítéséreÍgy precíziós touchpad-nek fogja a win felismerni és a geszutsokat nem a synaptics driver fogja fake-leni, hanem az oprendszer maga kezeli.
Feltűnő különbségek (Edge-ben tesztelve):
- Sokkal folyamatosabb scrollozás
- Oldal alját elérve iOS-es visszarúgás
- Forward/back jobbra/balra túlhúzással
- 3 ujjas érintésre középső gomb (új link tab-ba nyitás / tab bezárás) jobbra/balra tolással virtual desktop váltás
- Sokkal megbízhatóbbnak tűnik a 2 ujjas scroll érzékelése, előtte néha volt egy kis deadzone észlelés előtt, néha kurzor mozgásnak/klikknek észlelte amikor scrollozni akartam -
adorjant
őstag
Ma megkaptam én is
Viszont, az istennek nem tudom pendriveról bootoltatni... MBR-GPT,UEFI-Legacy,mindegy neki. Látja az eszközt, de csak a kínai win indul el, nagyon ragaszkodik hozzá
Próbáltam Media Creatorral, Win7 USB Toollal, Rufussal, eredménytelenül.
Te mivel hoztad létre a telepítőt? -
Rawulf
őstag
Én elég jól elboldogulok egy kínai nyelvű windows-zal, de akinek a mandarin kínai, annak egyszerűbb bedugni egy pendrive-ot és duplaklikkel feltenni és lefuttatni egy programot, aztán azzal kiolvasni.
Sima alap Windows 10 Home lesz rajta elvileg egyébként, illetve ha van is rajta Office, az csupán próbaverziós lesz. -
xedos
addikt
490dollár. Átszámolva, ezért itthon még hasonló sincs :-)
Kérdés az, hogy melyiket szeretnéd, mert a 12.5"-osból is van kétfajta: a core M3 és a Core i5-ös.
Ráadásul már van 8Gbyte RAM-os változat is.
Ez pl már 780dollár: 12.5 inch Windows 10 Chinese Version Intel Core i5-7Y54 8/256Gbyte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest