- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
A Spemallon vásárolható, rendelésig elmentem addig, hogy kérhetem az Eu express postát, ahol telefonok esetében megtérítik a felmerülő ÁFA-t, vámot. Hogy noti esetében is működik-e, szerintem kérdezz rá.
Lehetséges, mert többe kerül ez a postázási lehetőség (bő 30 USD), mint a telók esetében, de hogy ne érjen meglepetés én rákérdeznék, hogy komolyan gondolják-e.
Illetve spanyol, 2 év garival vásárolható...dedikált VGA-val szűk 900 USD, integrálttal bő 600. Nem azt mondom, hogy milyen olcsó, de egyáltalán nem mondhatni drágának.Örülnék, ha valaki venne, kíváncsi vagyok minél több tapasztalatra
-
citkar
addikt
Eu Express-hez írják, hogy vám és ÁFA mentesen érkezik (különben megtérítik), telefonnál működik, ekkora értéknél én rákérdeznék, biztos, ami biztos alapon.
Ékezetes bill hiányát meg lehet szokni, Win alatt átállíthatod ugye magyarra, csak azt szokni kell, hogy melyek az ékezetes betűk gombjai.
-
citkar
addikt
válasz
pengonorbert #65 üzenetére
Ezek miatt ne aggódj. Magyar billentyűzet nem lesz és egyhamar (vagy sokára se) hivatalos importőr se, max szürke import, de szerintem még az se.
(#67) Furkoo
Hát nem tudom neked milyen magyar vagy angol billentyűzeted van, de nekem az Y és a Z sem ugyanott van, sőt az angolon nincs jelölve , míg a magyaron van ö,ü,ó,ő,ú,á,ű (az más kérdés, hogy beírható).
-
citkar
addikt
Vannak egész jópofa, vagy hasznos Xiaomi készülékek, de a közelmúltban Xiaomi tollról olvastam, egy sima tollat képzeld el
Meg is találtam: Xiaomi pen
-
citkar
addikt
Rég vártam Xiaomi notebookokra, de pár dolog zavart, illetve zavar.
A garanciához másképp állok egy 150-250 ezer forintos, vagy drágább készülék esetén (hamar választok prémium garanciát, ne szarozzanak a szerviznél), mint az 50-60 ezres telóim esetében.
A másik, hogy ha a jó magyar ÁFA-t rárakom, már nem lesz annyira versenyképes az ár, bár még mindig elgondolkodtató.A 12,5 és a 13,3 colos méretet üdvözlöm, korábban 13,3 colost használtam és nagyon szerettem, aztán mikor váltottam épp nem volt elérhető áron 13,3 colos gép elegendő kakaóval, így lett a 14 colos Alienware, de jelenleg bőven elég lenne a dedikált GPU-s Xiaomi notebookja, viszont 300 ezer közelében sokallom az árát (persze adja isten, hogy kis hazánkban is be lehessen szerezni olcsóbban).
Összességében tetszik, elfogadnám, jó az irány szerintem, csak ne egy olyan újabb szerény ág legyen, mint a Xiaomi mérleg, toll vagy mit tudom én mi mindent csináltak még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest