Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Fel van fújva ez az egész B20 téma és általában olyanok által, akiknek 0 tapasztalata van vele.
Gratulálok, leülhetsz, egyes.
Épp te terjeszted a hülyeségedet, csak azért mert téged nem érint a téma, azaz 0 tapasztalatod van azzal, hogy milyen csak B20-as helyen élni. Amiből elég sok van vidéken. Nem csak az ocsmány budapest létezik (én is pesti vagyok egy ideje sajnos). Ráadásul előadod itt egyetemes igazságként, kész
-
arnyekxxx
veterán
Budapesten és vonzáskörzetében egyáltalán nem érződik a B20 hiánya
Fel van fújva ez az egész B20 téma és általában olyanok által, akiknek 0 tapasztalata van vele.
Vagy esetleg az ország másik 90%-ban élnek/mozognak.
Anyáméknél pl vagy edge van vagy b20 LTE. A b20mentes meg a 3g only telefonjainkat a hajunkra kenhetjük. De a megyeszékhelyen a gyerekorvosnál se csatlakozik értelmes sebességgel netre csak a b20as telefon.
-
zzola
titán
"Fel van fújva ez az egész B20 téma és általában olyanok által, akiknek 0 tapasztalata van vele."
Tehát akkor neked nincsen tapasztalatod.Tudod Budepesten kívül él még pár millió ember az országban.
A Telekom/Telenor 4G hálózatának nagy része közös, vidéken évek óta nem fejlesztik a 3G hálózatot.
Dobtam egy gyors sebességtesztet, hogy mennyire nem számít/kell a B20....Persze messenger meg viber pötyögéshez jó a 3G, de pl. nekem munkára már nem jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A december 24-én bemutatott készülék erős árazással, de egyelőre B20-as hálózati támogatás nélkül mutatkozott be.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest