Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
A kattintáson túl van értelme írni egy lowbudget kínai belpiacos telefonról? Arról nincs hír, hogy Zimbabweben kiadták a Muchikoo 2000 nevü Zimbabwe only 1W-os Bluetooth Hangfalat 4 dollárért?
Nekem is volt B20 nélküli telefonom. Zuglón már csak az Edge jött be. Szentesen a sima telefonhívás se működött. Ennyit erről.
-
jacis
nagyúr
Egyedi darab lett.
-
Minek rágódsz ezen?
Ez kínaiaknak készült, nem nekünk. Az afrikaiak se háborogtak tudtommal hogy mi itt negrót ettünk évekig, pedig lehetett volna a neve akármi más is.
Jhonny06: lehet hogy neked nincs szükséged a B20 támogatásra, de sok mindenki másnak igen is kell! Nem csak azért kell nekünk a B20 mert olyan hipszter meg gluténmentes a dolog, hanem mert csak az elérhető sok helyen, normális használatra az EDGE meg hát...nem jó semmire. 3G meg csak foltokban elérhető és ott is egy nagy nudli.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2 üzenetére
Romaniaban egy sima PrePay kártya 5€ feltöltés mellé jár 4GB adatforgalom és még két bónuszból összejött 105 (százöt) GB mellé persze korlátlan perc és sms hálózaton belül, 600 perc és sms más hálózatra + EU és US, Kanada fix Nem kell Kínaig menni, egy jó ajánlatért.
-
nyisziati
veterán
válasz
South Velen #60 üzenetére
Ne ocsmányozd Budapestet, ha belőle élsz.
-
South Velen
addikt
Fel van fújva ez az egész B20 téma és általában olyanok által, akiknek 0 tapasztalata van vele.
Gratulálok, leülhetsz, egyes.
Épp te terjeszted a hülyeségedet, csak azért mert téged nem érint a téma, azaz 0 tapasztalatod van azzal, hogy milyen csak B20-as helyen élni. Amiből elég sok van vidéken. Nem csak az ocsmány budapest létezik (én is pesti vagyok egy ideje sajnos). Ráadásul előadod itt egyetemes igazságként, kész
-
arnyekxxx
veterán
Budapesten és vonzáskörzetében egyáltalán nem érződik a B20 hiánya
Fel van fújva ez az egész B20 téma és általában olyanok által, akiknek 0 tapasztalata van vele.
Vagy esetleg az ország másik 90%-ban élnek/mozognak.
Anyáméknél pl vagy edge van vagy b20 LTE. A b20mentes meg a 3g only telefonjainkat a hajunkra kenhetjük. De a megyeszékhelyen a gyerekorvosnál se csatlakozik értelmes sebességgel netre csak a b20as telefon.
-
batai15
félisten
Akkor legyen youth vagy valami hangzatos név ami passzol is hozzá.
Igen nekem gond. Ennyi erővel lehetne fetish a neve,annak se sok köze lenne a poziciohoz. Eleve annyi xiaomi van már hogy azt se tudja az ember ki kivel, de rá tesznek mindig.
Tudom. Szokásos védés jön,nekem ennyi a véleményem. -
-
batai15
félisten
Akkor kinek? Audiofil embernek? Mondom vicc amit a xiaomi csinál, vesz innen onnan ész nélkül.
Ha gamer lenne még oké, de ez a név? -
DrKapocs
őstag
válasz
#81733120 #47 üzenetére
Ezt a remekbe szabott véleményt hogyan sikerült megalkotni ("csinálhattak volna belőle global verziót is")? Otthon a karosszékből megérezted a globális piacok igényét, beleszippantva a levegőbe? Piackutatási adatok, kapacitások, licensz, költségek, éves ütemtervek, stb, áhh, minek az, felesleges marketing bullshit, könnyebb otthonról osztani a tutit. Egyébként is, felesleges butaság, túllihegett valami ez a piackutatás, alig rongyos pár milliárdos döntés egy ilyen globális bevezetés, ugye, jól mondom? Úgy "szeretem", ha valaki egy magyarországi panelből, kisszéken ülve globális döntésekre képes, 1 perc alatt, információk nélkül. Ott, a cégnél mindenki csökkent képességű, biztos senki nem gondolt ilyesmire. Szerintem keresni fognak, szakértői státuszba.
-
-
-
Ricardo
titán
Már ahol van 3G. Sok helyen kimaradt a 3G, mert mire kiépítették volna,addigra jött a 4G, így rögtön azt telepítették, sok esetben a B20-as változatot. Ha egy ilyen helyre mész, marad az edge, ami viszont valóban nagyon lassú.
Én elhiszem hogy sokan vannak akik nem járnak ilyen helyen, de nyavalygásnak nevezni kicsit erős.
-
-
csongi
veterán
Hogy mit nyavajognak az MTK miatt...
.
Meg ez a B20 panik...Istenem... Nem esik le nekik, hogy nem az EU piacra keszult?
Az MTK meg hetkoznapokra mindig is alkalmas volt.
Jatek es egyeb magasabb terhelesre jobb volt a snapi.
A GPS meg inkabb a gyartok szoftveres optilaizacioja miatt volt esetenkent gyengebb.
Evekig Navigaltam veluk, es akkor meg mobilnetet sem hasznaltam hozza..
Csak nyomatjak a mantrat..... -
törölt tag
Xiaomi Play... A médialejátszót meghallgatni hagyományos fülhallgatóval akkor felejtős. Mivel jack csatlakozás nélkül kizárólag a BT fejesekre lesznek rászorulva. Kinában vagy nagyon jól keresnek, vagy ott könnyedén lehet olcsón és jó hangzású BT fejeseket kapni.
-
-
Prof
addikt
Ez meg mi, telefon 4000-es akksi alatt lol ingyen se kene
-
válasz
twollah1976 #31 üzenetére
Valamit benéztél, ez nem gamer... Szomorú.
-
twollah1976
őstag
Ettol a gamer mobiltol, meg kategoriatol sikito rohamot kapok.
-
válasz
#81733120 #27 üzenetére
Súgok, ez nem illedelem kérdése, ha egy olyan piacra gyártanál, ahol nincs B20... Akkor mi a töcsnek kéne beletenni...
Ezt Kínának szánják. Nem nekünk. Mi a logika, Te fizetnél egy cégként olyan technológiáért plusz lóvét, amit azon a piacon nem is használnak a userek, ergo FELESLEGES?
Logika....
-
Egyértelműen a fiataloknak szól ez a készülék.
Korrekt méretben, 10GB adattal, és modern SoC-vel.
Aki azért az MTK-ra fanyalog, érdemes megnézni ezt, hogy ez már nem egy X10-es kazánház...
P22-es , ami ez alatt van bőven is jól teljesít a Redmi 6-osban, ez az új pedig pont egy középkategória alsó felében lévő cucc.
Snapi 630 körüli teljesítménnyel.
4GB memória és 64GB tárhely mellett hétköznapra bőven elegendő.
Visszaolvasva ez is B20 topic lett... Bakker, hát nincs benne, na bumm, majd lesz Redmi 7 ebből nemzetközi verzióban, és kész
Kit érdekel innen nézve hogy mi van benne.. Mi úgyse fogjuk venni. Ahogy sok más terméket se.
-
törölt tag
Nem a márkával van senkinek se baja, csak sokaknak fájó pont a B20 hiánya, mint pl. nekem. Vidéken élek, 4G van, de 3G nem. Szóval B20 nélkül a mobilnet kb. használhatatlanul lassú szinten van.
Persze nem kell megvennie senkinek se, csak 2018-ban egy nagy gyártónak illene B20-t rakni a telefonjába. -
kbyte1024
veterán
válasz
SkyLine3000 #4 üzenetére
Na igen egyesek, szinte túl lihegik ezt a b20 témát. Mintha akkora gáz lenne ha nincs.
-
scyllarus
veterán
válasz
SkyLine3000 #21 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
SkyLine3000 #21 üzenetére
telenorosként tapasztaltam a problémákat, ahogy elhagytam pestet. focimeccsek miatt (is) járom az országot mindenfelé, sokszor hiányzott. nincs túllihegve, te vagy szerencsés.
-
SkyLine3000
addikt
Én sem csak barlangban lakom. Somogyból voltam vele sokfelé, Budapesten is, Baranya, Zala, Balaton és környéke, de soha semmi hátrányát nem éreztem a B20 hiányának. Lehet, más szolgáltatónaál (pl vodkafon) más a helyzet, de Telenorosként nem érint a dolog. Túl van lihegve a dolog.
-
Mr.Silkó
veterán
Akkor miért nevezték el Play-nek? Ki érti ezt..
-
enginev3.0
félisten
Itthon 10gb netet nem kapsz ennyiért egy évig, nem hogy telefont is
-
zzola
titán
"Fel van fújva ez az egész B20 téma és általában olyanok által, akiknek 0 tapasztalata van vele."
Tehát akkor neked nincsen tapasztalatod.Tudod Budepesten kívül él még pár millió ember az országban.
A Telekom/Telenor 4G hálózatának nagy része közös, vidéken évek óta nem fejlesztik a 3G hálózatot.
Dobtam egy gyors sebességtesztet, hogy mennyire nem számít/kell a B20....Persze messenger meg viber pötyögéshez jó a 3G, de pl. nekem munkára már nem jó!
-
törölt tag
pedig en jacos telefnt kestemKár, hogy nincs benne béhúsz...
-
rsf
senior tag
B20 csak vidéken kell a ritkán lakott területeken.
A vidéki kisvárosokban is ellehet lenni nélküle mert ott van 3G.
Üdv. -
joey04
titán
10, 11: ne magatokból induljatok ki. btw ha fel lenne fújva, akkor nem figyelne erre a xiaomi, hogy az ide (is) érkező készülékekbe beletegye. igenis fontos, nem kell széllel szemben pisilni... nektek nem, az, akkor jó, szélesebb palettából válogathattok.
-
Bass
addikt
válasz
WhiteWalker #9 üzenetére
Az új mtk-k már nem rosszak ám. Régebben nekem is volt és a gps irtó gagyi volt benne már ha éppen működött meg dadogott de a mostaniakkal már semmi gond nincs.
-
DrKapocs
őstag
Mindkettő telefonom jelenleg is B20 nélküli, nulla, azaz zéró hátrányát tapasztaltam. Mondom ezt úgy, hogy ingázok, utazok és 6 éve van B20 nélküli, az elején 4G-t sem tudó telefonom. Egy átlagos magyar user adatcsomagját édes mindegy, hogy 10 perc alatt meríti ki neadj' 4G hálózaton vagy 11 perc alatt 3G-n. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy nem csak B20 van hazánkban. De unalmas már ez a BéHúsz téma, ezerszer átbeszélt dolog. Egyébként érdekes kísérlet ez a készülék a hozzá kapcsolódó szolgáltatás miatt.
(#9) Mikamaka: MTK sztereotípiám nekem is van. Annak ellenére, hogy 20 percnél tovább ilyen processzorral szerelt készülék nem volt a kezemben.
-
Jhonny06
veterán
Budapesten és vonzáskörzetében egyáltalán nem érződik a B20 hiánya, már vagy 3-4 éve csak olyan telefonokat használok, amikben nem volt. Külföldön dettó. Egyedül ha nagy ritkán megyek vidékre, akkor szokott valamelyest érződni, de ez is nagyon helyfüggő.
-
Bass
addikt
válasz
Stefko1988 #7 üzenetére
Nem ugyan olyan,ebben mtk proci van 🤣
-
Stefko1988
csendes tag
De jóóó! Még egy ugyanolyan teló, mint a többi! Hiánypótló
-
Bass
addikt
válasz
SkyLine3000 #4 üzenetére
Persze mert a 3g-nek 21mbit a letöltése ami egy telónál több mint elég. Pusztán csak nyavajgás ez. Simán vállalható de gondolom késöbb eljut eu-ba is.
-
SkyLine3000
addikt
Volt xiaomim b20 nélkül. Ha cikkekben akkor nem olvasom, h van ilyen is, fel sem tűnt volna, h nincs benne. Semmi hátrányát nem éreztem telenorosként.
-
jonnyjoker01
veterán
"A Xiaomi Playhez otthon, mármint Kínában, viszont jár 10 GB mobiladat havonta egy teljes évig. Mindezt 1099 jüanos áron, ami nincs 45 ezer forint."
Atyaég, ilyenek csak az álmainkban lesznek itt Magyarországon szerintem.
-
joey04
titán
b20 nélkül valóban érdektelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A december 24-én bemutatott készülék erős árazással, de egyelőre B20-as hálózati támogatás nélkül mutatkozott be.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest