- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Jó, úgy látszik te eldöntötted hogy úgy van és kész. Én is voltam a Kökis Samu store-ba fogtam mindegyiket. Nekem most S8-van. Úgyhogy ha ki akarod húzni a "én jobban tudom, tapasztalatból beszélek" kártyát, szerintem felesleges.
A tények azt mondják, hogy az S10+ vs S9+ között gyakorlatilag nincs méretbeli különbség. S10 picivel nagyobb és szélesebb mint az S9. Az S9+ jelentősen nagyobb és szélesebb mint az S10.
Csak a miheztartás végett:
Az ne zavarjon, hogy tökáltalános tendencia manapság (sajnos), hogy a telefonok nőnek és drágulnak, az előző éves modellekhez képest. Vagy hogy a S10e kb. 5 milivel kisebb mint egy S9, és még a kijelző mérete is kisebb.
Nehéz elfogadni a tényeket, én tudom, de hátha sikerül: Az S10e egy teljesen új modell, nem feleltethető meg koncepciójában egyik korábbi Galaxy-nak sem, már ami a modellpalettán belüli helyét illeti. Sz S10 az S9 utódja, az S9+ meg az S10+-é. Én komolyan nem gondoltam volna hogy lesz ember ezen a földgolyón aki ezt megkérdőjelezi...
-
thamasz
senior tag
Tegnap fogtam kézben az S10-et, ami az S8-at váltja nálam, egymás mellett voltak a kezemben, nekem fel sem tűn az 1mm különbség, érzésre ugyanakkorák voltak. Másnak lehet, hogy feltűnik. Ellenben a 10e-t kicsinek éreztem, a 10+ pedig nagynak, kinek mi válik be, még jó, hogy van választék. Néha még előkerül a Motorola Defy+ amit vész tartalékként pihen egy feltöltőkártyával, anno első androidos okos telefonom volt, elégedettséggel romoltam szét az agyát, de ma már vicc ránézni is, egyszerűen kicsi. Nekem az S8-szerű méret aminél azt érzem, hogy kellemes, nincs már nagyon hová fejlődni a forma tekintetében. Előtte Sony Z5 volt, szerettem, de most ha kezembe kerül, mint egy féltégla kb. formailag
-
[Prolixus]
addikt
Te miről beszélsz?
Ha eltekintünk a képességektől/fícsöröktől és a hivatalos elnevezéstől is, egy S10 és S9 között minimális a méretbeli különbség. Hogy lenne az S10 az S9+ kompakt utódja? Ennyi erővel egy UAZ a Ferrari Testarrosa távoli rokona. Van benne kormány meg 4 kerék.
Simán csak méretnövekedés van. Ahogy ez megfelel a trendeknek az elmúlt..hát úgy 5 évből. Korábban egy 6 colos kijelzős cumó is phablet volt. Aztán minden telefon mérete rendről rendre nőtt, értelmét vesztette ez a megkülönböztetés. Nyilván ez nem követhető a végtelenségig, még úgy sem, hogy közben a kávák is egyre kisebbek lettek, úgyhogy lassan meg fog állni a folyamat. De amikor van S9 meg S9+, meg S10 meg S10+ és a megfelelő méretek kb megegyeznek, nem lehet szó átpozicionálásról.
-
konwktor
tag
Nekem a Mate 20 pro egész hátlapja bazári és nem a kamera miatt.Megjelenéskor képeken nagyon tetszett ,úgy gondoltam hogy ő rá cserélem az s8+-t de amikor kézbe fogtam akkor jesszus Mária hogy néz ez ki,most előrendeltem az s10+t ma megnézem valahol élőben remélem nem kell vissza mondanom
-
Ahogy annakidejen a Huawei p9-nel rendkivul esztetikusra sikeredett 2 kamera. Paros dolgokat persze konnyu(konnyebb) esztetikusan elhelyezni (nok
)
Ha melle loknek egy harmadikat sem hiszem, hogy otromba, ahogy az iphoneoknal is jobban bevette a gyomrom a 7/8 plus kamera elrendezeset mint fuggolegesen az Xnel azt a valamit.
Samsung s1 kivetelevel mindig kozepe helyezte a kamerakat az S/Note szerianal.
Sejtettem, hogy igy nem lesz a legszebb a formavilag a hatlapon iden sem.Grincs: +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest