Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laposonly11 #121 üzenetére
összehasonlításnál általában nettó árakat szoktunk nézni usd-ben, hogy se a huf-usd árfolyam, se kereslet-kínálat ne torzítson. csak állandó kínálatnál stabil és összehasonlítható a használtpiaci ár, egyébként nagyon attól függ, ki mennyire akar megszabadulni a cucctól, amit árul. 8320-ból van 3-4 darab, i5-i3ból meg 200+. -
MongolZ
addikt
válasz
laposonly11 #119 üzenetére
Miért keversz ide használtat?
Milyen i5-öt látni 27e-ért?
Új i5-öt nézve a legolcsóbb 57e. FX 8320 meg 39e.
i3 meg végképp hogy jön ide?Várjá, G1820 meg kapható 12e-ért! A4-3400 is kapható 4e-ért! Újonnan!
-
MongolZ
addikt
válasz
laposonly11 #117 üzenetére
Ha magyar bérekből indulunk ki, akkor egy FX 8320 a világ legjobb vétele, mert még i5-öt sem tudsz venni az árából, sőt, egy erősebb i3-mat is alig.
-
Raysen623
addikt
válasz
laposonly11 #113 üzenetére
Imádom amikor ilyen 40W-os fogyasztásbeli különbségekkel számoltok, csak éppen azt felejtitek el hogy 160W meg 120W terhelésnél értendő. Ha napi 2 óra teljes terhelést veszünk alapul (kb ez az én esetem), akkor az 80W/nap, ami 1 hónapban 2400W, tehát 2,4kW. 45 forintos kWh árral számolva kijön havonta 108Ft, ami 1 évre vetítve 1296 Ft. Hát gratulálok....
-
MongolZ
addikt
válasz
laposonly11 #110 üzenetére
Azt ugye sejted, hogy így nem lehet összehasonlítani a különböző architektúrákat?
Ez kb. olyan, mintha összehasonlítanál egy 1.2-es meg egy 2.0-s benzines motort az alapján, hogy mindkettő 7000-nél tilt le...
(#113) laposonly11: Ezt az idióta cpuboss oldalt le kéne tiltani a ph-n a p*csába!!! Attól függetlenül, hogy a végkövetkeztetés helyes, az ott szereplő adatok egyszerűen összehasonlíthatatlanok!!!!
-
menpee
aktív tag
válasz
laposonly11 #113 üzenetére
Egyértelmű és én is i5-öt tanácsolok minden ismerősömnek, aki multizni akar. Nálam mini-itx kuckó miatt az AMD-k kiestek alapból, még 70W körül is nagyobb probléma elvezetni itt, mint egy szellős ATX-ben.
-
menpee
aktív tag
válasz
Igen, volt már közös tányérből evésre példa nem is egyszer. Egy alap intelligencióval az öszeakadás megelőzhető (procinál mondjuk a megszakításkérelmek) és a tányér körüli {4}pi{sr} térszöget sem sikerült még kitölteni soha multiplayerben. Pedig nem egy Elijah Wood alkat vagyok
-
SylverR
senior tag
válasz
Oké, tehát szerinted 30~ házimacska egyenlő egy gepárddal. Tehát egy házimacska nem macska. Értem. A házimacskának is 100 km/órával kellene futnia ahhoz, hogy macska lehessen. Vagy a gepárd 0.3~ macska.
-
SylverR
senior tag
válasz
laposonly11 #107 üzenetére
Szólj légyszíves azon programoknak, ami tökéletesen futnak 4 szálon a procimon, hogy ez csak egy 2 magos.
Nem tudom, miért is kellene lassabban ennie két embernek két lekváros buktát egy tányérból? Nagyon rossz hasonlattal próbálsz érvelni. Az inkább felgyorsítja az elfogyasztását. Na és megkkönnyíti a dolgát annak aki később mosogat.A pert vagy az Intel fizette, vagy maga az AMD, hogy legyen egy kis felhajtás körülöttük. Az FX8000 az 8 magos. Pont.
-
SylverR
senior tag
válasz
laposonly11 #105 üzenetére
Könyörgöm, ugye tudod, hogy a module megnevezés csak egy név?! Lehetett volna lekvárosbukta is! Az én APU-m akkor 1 lekvárosbuktás! Ennyi! Csak név! De mindenféleképpen, egy ilyen egység, magába foglal KÉT magot. Ennyi a jelentősége. Nem akarták, hogy a 8-ast mérjék a 4-eshez az Intel oldalán, ezért tették. Persze nem gondolták, hogy ennyire sík sötét a vásárlóközösség.
-
SylverR
senior tag
válasz
laposonly11 #101 üzenetére
Mert idióták? Olvass már cikket a Bulldozer felépítéséről, és próbáld már meg légyszíves fel is fogni azt.
-
SylverR
senior tag
válasz
laposonly11 #40 üzenetére
FX-4xxx -> 4 mag, 2 modul.
FX-8xxx -> 8 mag, 4 modul.
Nem 1-1 modul osztozkodik 1 erőforráson (nem is 2-2, mert az 4-et jelentene), hanem pont fordítva. 1-1 integer mag "osztozik" bizonyos erőforrásokon. De ez sem ennyire egyértelmű. Hülyeséget nem kellene terjeszteni. Tessék előbb tájékozódni.Egyébként ez tényleg abszurdum. A cikk az Elite-ről szól, nem másról. VR-hez akár egy APU is elegendő lehet, ha mondjuk egy Croc-ot akartunk VR-ben tolni.
Nem mindenki akar egyből orrszőrzetet számolni a VR-rel.
-
sirdenis
tag
válasz
laposonly11 #40 üzenetére
Ahány mag, annyi modul! AMD közmondás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged