Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz
Raysen623 #116 üzenetére
Napi 2 óra teljes terhelés, word-excel, youtube alatt nem is lesz...csakhogy a kölkök 3D hez szoktak ilyen procikat venni, elszóltam magam igaz itt Ft-ban nem is jön ki a különbség nagyon, összekevertem a régi vs. új vga fogyasztásokkal!
MongolZ architektúra ide vagy oda, de végül mindig ott lyukadunk ki hogy magyar bérek/ár/érték/teljesítmény.
-
jedis
senior tag
válasz
Raysen623 #99 üzenetére
+1
Ha a teljes ( magyar ) PC-s gémerközösséget vesszük, akkor a VGA-knál az első lélektani határ, az 50000Ft . Ebbe az összeghatárba, nagyjából a közösség 80%-a tartozik . A következő határ a 100000 ( melybe magam is tartozom ) ! No ide a megmaradt 20%-ból min. 15% tartozik, és a fennmaradt 5%, a 100000+ -os árszegmens. Tudom mit beszélek, mivel már majd 20 éve vagyok benne a mókuskerékbe, és szinte az összes környékbeli játékos figurát ismerem, legtöbbjüknek már a gyerekeit is, mivel az a réteg hozzám szokta hordani a masinákat, ha megdöglenének. Hihetetlen, de sokszor én is megmosolygom, milyen konfigokal tolják az új gémeket. Még hogy minimum konfig egy játéknál !Van annál lejjebb is. Szomorú, de így van. Lehet hogy tőlünk nyugatabbra másképp van, de ez itt a magyar valóság. És még nem is 250Km-re lakom a fővárostól keletre, csak 50-re. Mi lehet akkor még messzebb .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest