Hirdetés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanye
senior tag
válasz
error0615 #54 üzenetére
"(...) az LG olyannyira beragasztotta a 3500 mAh-s telepet, hogy hagyományos eszközökkel nem sikerült Nelsonnak kiemelnie."
Szövegértés megy-e?... Segítségképpen kiemeltem a lényeget, hogy egyszerűbb legyen értelmezni a leírtakat.
Amúgy az Alma érdekes módon ezt könnyen eltávolítható ragasztóanyaggal is meg tudta oldani: -
DraXoN
addikt
válasz
error0615 #54 üzenetére
csak ez igencsak erős ragasztó amit használtak (bár néztem videót a G7nél is ilyen erős ami benne van, csak talán "kevesebb a mennyiség").
más gyártók viszont olyan ragasztót használnak ami oldalról kihúzható, így fizikai behatás esélye nélkül tudod kiszedni az akkut... nem kerülne kb semmibe azon típusú ragasztó használata, így viszont kvázi majdnem el is dobhatod a régi akut, mert "úgy meggyötöröd" kiszedéskor, hogy legalább a külső szigetelése úgy megnyúlik, hogy ha vissza is ragasztod, nem fér már be a helyére és "szétnyomja" a készüléket (nem biztos, de lehet... néha nagyon kevés a hely.. itt mondjuk az IQ töltés műanyagja "leszorít" (vagy az csak NFC? .. nem tudom... lg-vel nem foglalkozok már .. követhetetlen a termékpalettájuk)..
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest