Hirdetés
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
error0615
csendes tag
Hidd el elolvastam.... de akkor is hülyeség. De fölösleges vitázni ez olyan dolog mint az autó szerelés mindenki profi pedig fogalma nincs az egészről...
Huawei meg Samsung stb sorolhatnám ugyan így beragasztja...normális eszközökkel (értsd erre használt spatula, freeze, alkohol kb 1 percbe sem kerül a kiszedés. Az apple ös kihúzható ragasztóról meg annyit, hogy ugyan úgy elaszakad kiszedésnél az esetek 95% ban és ugyan úgy szedheted ki mint a többit... ha szedtél volna szét legaláb 1 készüléket is tisztában lennél vele.... ami sima ragasztóval bevan ragasztva sokkal egyszerűbb cserélni mjnt ezeket a kihúzkodható szir sz@arokat
-
DraXoN
addikt
válasz
powerslide #63 üzenetére
pont azért csinálja, hogy ne az otthoni "sose szedtem szét az adott modellt" telefon barbárnak kelljen ... így legalább tudja mire számíthat.. nem mindenki akarja megfizetni a szerviz költségeket, egy másik része az embereknek "élvezi" ha valamit szétszed-összerak (és önmaga javítja meg)...
rengeteg videó van a neten pl. porszívó csapágycseréről ... ami a gyártó szerint "megbonthatatlan egység a motorral és kuka" ... vagy nyomtató elektronika resettről (hogy X oldal után ne fejcsere nyomtatóárban vagy kuka legyen a végeredmény (sokszor még jó a fej a resett után (én is megtettem már a sajátomnál... 6000 lap után hibaüzenettel "tiltott".. egy számláló resett és azóta is működik.. canon)... másik nyomtatóban gombelemcsere(!) javította a "wifi azonnali kékhalált" (hp, mondjuk erre én jöttem rá, nem videóban volt, hp szerviz tanácsa: "vegyen újat" .. ennek úgy 3 éve (most kb 8 éves), lassan kell újabb elemcsere bele, bár most már kicsit csíkoz így lehet cserélem (bár nézegettem új fejet kínából 9k ... talán megéri.. talán) )...
sok ilyen videót szerintem a gyártók önmaguk tiltanának be ha tudnák
-
powerslide
csendes tag
Reagalnek a 2es pontban leirtakra. Ezt azert cafolom amit itt irtal.
Minden gond nelkul kivesszuk es visszaragasztjuk a telefonok akkumulatorat barmennyire is bele van ragasztva a kijelzobe.
Tudni kell, hogy hova es mivel szabad nyulni.
Ez csoka a videoban egy szakbarbar semmilyen elokeszulet nelkul esik neki egy olyan telefonnak amit eleteben akkor latott eloszor szetszedve.Ezert vannak a gyarto altal javasolt szetszedesi utasitasok amiket szigoruan be kell tartani mert kulonben igen veszelyes is lehet egy ket felresikerult muvelet.
-
DraXoN
addikt
igen, úgy van megtervezve a ragasztó, hogy cserélni kell utána (mint mindegyik).
A kivételnél a "trükk", hogy ne szakadjon el, hogy nem szabad húzni-húzni folyamatosan (amíg el nem szakad), hanem meg-meg kell állni, hogy "szép lassan" mondhatni "kikússzon" az akku alól és azután lehet megint kicsit "húzni" rajta... nem tudom jobban leírnimondjuk pótlásra tökéletesen jó mondjuk az azonos elven működő "poszter ragasztó".. kicsit vastagabb mondjuk, de .. az sokat nem számít [link].. persze senki se akarja sokszor szétszedni a telefont, így ha nincs otthon, megfontolandó megéri-e beszerezni (drága kicsit)...
-
Trolee
aktív tag
Papíron a legösszeszedettebb LG teló mostanában, remélem nem lesznek zavaró hibái és hiányosságai mint a korábbi szériáknak, nálam G2 a csúcs tőlük.
A gesztusvezérlés frankón néz ki, de inkább csak eye candy, annak viszont jó.
Aksi kicsi, de legalább a teló is, de a legtöbb gyártó nem erőlteti a 4000+-os aksit, gondolom nem véletlen. -
Trolee
aktív tag
Ez tök jó csak sajnos úgy vettem észre, az esetek legalább felében elszakad a csík amikor elkezded kihúzni. De még mindig jobb mint ez az LG féle, bár semmivel sem jobb a legtöbb Huawei vagy Sony ragasztása sem.
Banderasz74: az aksicserével egybekötött kijelző cseréjét totál nem értem, nem érzem indokoltnak/gazdaságosnak, de hát neked jobb így, csak fura. -
vanye
senior tag
válasz
error0615 #54 üzenetére
"(...) az LG olyannyira beragasztotta a 3500 mAh-s telepet, hogy hagyományos eszközökkel nem sikerült Nelsonnak kiemelnie."
Szövegértés megy-e?... Segítségképpen kiemeltem a lényeget, hogy egyszerűbb legyen értelmezni a leírtakat.
Amúgy az Alma érdekes módon ezt könnyen eltávolítható ragasztóanyaggal is meg tudta oldani: -
DraXoN
addikt
válasz
error0615 #54 üzenetére
csak ez igencsak erős ragasztó amit használtak (bár néztem videót a G7nél is ilyen erős ami benne van, csak talán "kevesebb a mennyiség").
más gyártók viszont olyan ragasztót használnak ami oldalról kihúzható, így fizikai behatás esélye nélkül tudod kiszedni az akkut... nem kerülne kb semmibe azon típusú ragasztó használata, így viszont kvázi majdnem el is dobhatod a régi akut, mert "úgy meggyötöröd" kiszedéskor, hogy legalább a külső szigetelése úgy megnyúlik, hogy ha vissza is ragasztod, nem fér már be a helyére és "szétnyomja" a készüléket (nem biztos, de lehet... néha nagyon kevés a hely.. itt mondjuk az IQ töltés műanyagja "leszorít" (vagy az csak NFC? .. nem tudom... lg-vel nem foglalkozok már .. követhetetlen a termékpalettájuk)..
-
error0615
csendes tag
Ez a cikk úgy ahogy van hülyeség szerintem....
Ha valaki dolgozott már telefon szervízben tudja, hogy a nem kivehető akkus telefonokban olyan 99,99% ban bevan ragasztva az akku.... kb olyan megállapítás minthogy a levegőben van oxigén és ezen megkéne lepődni... hát valaminek helyén kell tartani az akkut nem ???? Belső szerelésű akkuk nem kapnak plus burkolatot "lötyögnek" a telefonban ragasztó nélkül.
És aki ezzel foglalkozik és nem élete első telefonját szedi szét pillanatok alatt kiszedi bármi féle sérülés nélkül úgy hogy a ragasztó stb egyben marad. Vanank olyan tipusok amiknél erősebb ragasztó van de semmit nem változtat.
Nem kell otthon hackelni ennyire egyszerű, ha valaki nem biztos a dolgában.
-
persil
nagyúr
válasz
Banderasz74 #52 üzenetére
Fontosabb lesz a mondanivalod, ha minden mondatot felkialtojellel fejezel be? Az 53 kerdojel/felkialtojel kombot meg meg sem emlitem.
-
válasz
Banderasz74 #48 üzenetére
és mi volt az akku baja? "már jóval kevesebbet bír, mint újkorában"? mert ha igen, azt BIZTOSAN nem cserélik, hiszen "nem hiba" ... viszont téged felhasználóként nagyonis zavarhat.
-
Banderasz74
tag
Ez így van! Miért vegyem meg gari nélkül? Minden telefonál benne van a pakliban!Ráadásul a Honor 8-an csak kijelzővel együtt cserélt aksit!! Semmi baja nem volt egyik alkatrészemnek sem,mikro karc sem volt rajtuk! Ennél a típusnál így működik a csere! Olvas bele a Honor 8 topikba és magad is látni fogod nem állítok valótlant! Tehát a Lg 8 ilyen téren szerelhetőbb,költség barátabb mintha a Honor 8-at nézem! Mert Lg nem kell kijelzőt cserélni! 🙂
-
DraXoN
addikt
válasz
Banderasz74 #48 üzenetére
ha gyári gari van igen ... de mond ezt egy "szürkén" hozott modellre, mint ez a G8 ... amíg nincs hazai forgalmazás, jó esetben is ha fél évet vállal a "szerviz" .. ha nem hajt el a legelején...
-
Banderasz74
tag
válasz
peugeotmate #44 üzenetére
A Honor 8-ra pl.! Február 20-án telt le a két év garancia! Elötte egy hónappal leadtam a Firstfonban javításra, aksi miatt! Aznap vissza kaptam! Új kijelző,keret,hátlap ujjlenyomat érzékelővel együtt! Ezek egyben vannak azért cserés!!! Kijelző pedig az aksival ő azért cserés! Csak így lehet javítani!!! A keret bónusz volt csak! Mindez aksi hibával!
Nem hiszed bizonyítom a munkalappal! Privátban!!! 👍
Szóval miért is gond a ragasztott aksi???? Erről ennyit! -
DraXoN
addikt
válasz
turbulencia8 #45 üzenetére
megmondod hova fért volna nagyobb?
.. te biztos több helyet látsz benne
(valahol)
-
turbulencia8
őstag
Nagyon tetszik ez a telefon, de indokolatlanul kicsi az akkuja.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Banderasz74 #43 üzenetére
Mutasd be légyszi a gyártókat, akik félévnél több garit adnak a telefon akksijára!
-
blueye
veterán
válasz
Banderasz74 #41 üzenetére
Az aksit is?
-
vanye
senior tag
A MA helyében az ezer éves dél-koreai cimbitől, Ken Hongtól én a következő körben csak megkérdezném, hogy a beragasztott akkunak ugyan mi értelme van - főleg annak fényében, hogy a szervizek esküdt ellensége, az Apple SEM ragasztózik ilyen agresszíven az iPhone esetében.
-
törölt tag
-
persil
nagyúr
válasz
Stauffenberg #36 üzenetére
"Az LG-vel meg egyébként..."
Azt a kurva.
Ennyi.
-
Alig várom, hogy a tizenötödik Jocó GSM (tm) leégjen a hülyeség miatt.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem vagyok telefontervező mérnök, így nem tudom van-e értelmes indok mögötte, nem biztos. Csak azt vetettem fel, hogy talán a márkaszerviz tudni fogja, hogyan kell ezt normálisan eltávolítani, ha már ezen kívül az összes többi alkatrész álomszerűen szerelhető (és ezt a videó is kiemeli). Aztán persze lehet hülyék mind és szeretnek azzal szívni, hogy garanciális javításnál egy 20 dolláros alkatrész kicserélhetetlensége miatt minden javításon bukjanak 300 dollárt az összes többi alkatrész kukázásával, miközben azok meg lazán szétcsavarozhatók még egy ovis barkács szakkörben is.
Na meg úgy megy ezen a felháborodósdi, hogy élnék a gyanúval egyik itteni kommentelő sem szedeget szét hobbiból unibody telefonokat otthon, hogy alkatrészeket cserélgessen bennük.
Az LG-vel meg egyébként nincs túl jó viszonyom, tök jó telefonokat tudnak csinálni, de mindig jó érzékkel tudnak beleszarni a felhasználók levesébe. Szerettem a G4-et, de egy bántalmazó kapcsolat volt, folyamatos rettegésben tartással, hogy bármikor elhagyhat és 2,5 évnyi járásunk alatt háromszor voltunk párterápián a Váci úti márkaszervizben, végül én hagytam el egy kicsit fiatalabb OnePlus kedvéért. Persze a G4 fenekén ott feszített a dögös bőrnadrág, nem volt hétköznapi jelenség, hozzá képest a OnePlus egy kicsit konzervatív megjelenésű, de sokkal jobban megértjük egymást és olyat is enged, amit a G4 nem: Kinyithatom a bootloaderét.
-
válasz
Stauffenberg #34 üzenetére
ez mind oké, de akkor továbbra is: mi indokolja az akku beragasztását?
-
Stauffenberg
nagyúr
Jó de megnéztétek az egész videót is? Az akku beragasztásától eltekintve azt mondta példásan jól szerelhető készülék, mindent csavarok tartanak és a szalagkábelek is mind kipattinthatók. Csak az akku van beragasztva, de én fenntartanám a feltételezést, hogy a márkaszerviz hivatalos szerelési útmutatóját követve kivehető robbanásveszély nélkül is, de a videó készítője csak szétbarmolt mindent, ami nem jön szép szóval (mint a spéci hangszóró) azt egyszerűen csak feltépi, hővezetőt simán felvágja egy sniccerrel, stb.
Amikor azt mondja, hogy az akku házilagos kiszerelése (vagy annak lehetetlensége) miatt nem ajánlja a telefont, akkor ezt érdemes úgy érteni, hogy a hasonló otthoni taknyolásra fogékonyaknak nem ajánlja. Én meg azt mondom ha van 260-300k pénzed high-end telefonra, legyen még egy kicsi akku cserére is 1,5-2 év múlva (ha akarod még tovább használni). Vagy vegyél mást ha mindenképpen magad akarod szétszedni. :)
-
Hivatalos hazai forgalmazás hiányában esélyes, hogy csak akkor, ha mondjuk adsz nekik egyet tesztelésre!
Persze én is örülnék, ha nem így lenne, és meg tudnák oldani a dolgot! (Bár van egy halom külföldi teszt már most is, ha nagyon sürgős... -én úgy 5-öt olvastam el eddig.)
-
kenwood3
addikt
Mikor lesz g8 teszt, kedves hazigazdak? :)
-
persil
nagyúr
Hat azert a normalis "esovedelem" meg a vizallosag majdnem ugyan az. Egy szemerkelo eso ellen nem kell semmi, nincs az a keszulek, ami ugy beazna, ellenben, ha rendesen elered, es szarraazik mindened, akkor lazan beazhat a telefon is. Es nem kell feltetlen esoerdore gondolni, nagyarorszagon is tud ugy esni, hogy mire atersz egyik fedeltol a masikig, maris onteni lehet a zsebeidbol a vizet.
Na most meg, ha a vizallosag a cel, akkor hiaba van ra tobb mod is, hogy megvedjek az alkatreszeket, sanszos, hogy a legolcsobb/egyszerubb az alaposan lezart haz.
Gondolom en, nyilvan tevedhetek, de nekem ez tunik az oknak, amiert ezt valasztja a legtobb gyarto es nem mast.
Ahogy pedig a fotos kollega is leirta, nagyobb igeny van a vizallosagra, mint a leveheto hatlapra. Ha nem lenne, akkor nem ezt arulnak a gyartok, a cel a haszon, ahhoz meg olyat kell a polcra tenni, amit el is visznek. Ha a statisztika szerint ezt viszik jobban, akkor nehany szaz/ezer magyar forumozo hiaba hiszi az ellenkezojet. -
szűkebb családi / ismerősi körömből is meglepő mennyiségű "beesett a WC-be a telefonom" sztorit tudok, szóval azért nem baj, ha vízálló
faterom Huawei P8 Lite-ja egy egész éjszakát töltött egy patakban, miután beleesett este és túl sötét volt a kereséshez, így csak reggel lett meg. nah annak azért kellett 2 nap egy tál rizsben, de azóta is köszöni jól van
-
válasz
Stauffenberg #27 üzenetére
de a felhasználók csak igényelték a vízállóságot. Azt meg csak így lehet normálisan.
ez oké, de ez nem indokolja az akku beragasztását. azt igazából semmi nem indokolja. vagy akkor töltsék ki az egész készülékházat epoxyval, aztán tuti nem fog beázni
-
DraXoN
addikt
válasz
Stauffenberg #27 üzenetére
ha nagyon akarják lehet vízállóságot úgy is csinálni, hogy "szabad" az elektronika...
a szigetelés egy mód, a másik az elektronika impregnálása..egyébként a teljes vízállóság szerintem majdnem felesleges a legtöbb telefon esetén.. egy "esővédelem" elég lehet ... hacsak nem monszun éghajlatban lakik az ember....
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
papirhajo #11 üzenetére
"Nem elegáns és végképp nem környezettudatos szándékosan javíthatatlanná tenni egy hardvert."
Felmerül a kérdés bennem azért, hogy a beázások miatt kukázott telefonok tömegei, vagy a csak márkaszervizben szétszedhető burkolat miatt szennyezzük jobban a környezetet? Jó dolog a right-to-repair, én is támogatom, számítógépből is inkább PC-t használok, de pont az LG volt az aki a legtovább kitartott a levehető hátlap és az otthon is könnyen szétszedhető konstrukció mellett (volt G4-em, mint utolsó mohikán ezen a téren), de a felhasználók csak igényelték a vízállóságot. Azt meg csak így lehet normálisan. -
És amikor az a policy, hogy
- az országban nincsen egyetlen szakszervize sem a cégnek, hanem csak egyetlen a K-európai gettónak Csehországban - tehát alapból több nap csak a küldözgetés,
- átalánydíjas a márkaszervizes javítás, a problémától függetlenül, és ez a díj kb. fele az alsóbb kategóriás új készülék árának,
- és mindezt egy filléres, tervezett baromkodás miatt?A joghurtban már le van bontva a laktóz nagy része is. A tehéntej emésztése meg nem annyira életkor, mintsem a hozzá szükséges cuccok genetikai adottságok kérdése.
-
helixP
nagyúr
Én egyetértek Veled.
Érdekes információ, a szervízhálózatok szakembereinek, vagy aki majd a X éves gari után (a telefonra 2 van LG-nél, akksis kitételt nem ismerem) esetleg szeretné piszkálni a telefonját, de nem értem a heves érzelmeket.
Az emberek 99.5%-a nem emiatt nem fog venni LG-t.*Disclaimer: imádom a Jerry Rig chanel-t és hasznosnak tartom
Tej-szempontból is egy követ fújunk
-
ArkTom
csendes tag
-
Nem tűnik vészesnek, simán megpróbálnám házilag a kicserélést!
-
<Lacy85>
addikt
-
persil
nagyúr
Ezek miatt is irtam, hogy igen igazatok is van es egyet is ertek tobbotokkel, de, ha most g8-am lenne, akkor sem halnek meg a szomorusagtol, mert mint irtam:
1. Gari ido alatt no worries
2. Gari utan is lesz, aki meg tudja javitaniAzt meg szerintem mind elvarhatjuk, hogy megfelelo allapotban kapjunk vissza egy szervizelt keszuleket es ellenkezo esetben felszolalni is van jogunk. Leginkabb problemat az otthon szerelo szakiknak jelenthet ez az egesz, akik olcsobban javitanak, mint a szakszerviz.(azokbol meg 10bol 5 ugyis vallalhatatlan gany munkat vegez nulla hozzaertessel, szakszerutlenul - es most tegyuk felre egy pillanatra, hogy a "szakszervizekre" is siman rairhato ez az arany
)
Felnott korban a tej egyaltalan nem egeszseges, mert jo reszet nem bontja le a szervezet es hot feleslegesen terheli az emesztorendszert...
Amugy en speciel meghalnek tej nelkul.
-
1. Hogy a javításhoz való jogot ne hozzam fel én is újra.
2. Nem tartom valószínűnek, hogy ezt a beragasztást a szakszerviz is könnyen, biztonságosan és megbízhatóan el tudná távolítani. Bármennyire is van hozzá célszerszámuk, vagy célvegyszerük.
3. Műszakilag így elsőre nem látom indokoltnak a beragasztást, hiszen kiesni úgysem tud az IP68-asan lezárt házból. Csak és kizárólag a házilagos cserélhetőség megakadályozása a célja ennek a plusz anyagnak és munkaműveletnek.
-
persil
nagyúr
Hat ez mar mas kerdes
Monthy Python - agressziv naci kereskedelmi bank...Remekul megragadtak a lenyeget
Szoval ja, korabban is szoba kerultek azok a dolgok, amik szamunkra fontosak, a gyartonak viszont legkevesbe sem. Na ez a gari ido alatt is penzt kerek mindenert, pont ide illik.
-
szemy94
senior tag
Nem értem most ennél a modellnél az miért nagy dolog, cseréltem ismerősnek Huawei P8 Lite 2017-ben kijelzőt és érintőt, hát az akksi... megsínylette a dolgot, abba is jól bele volt ragasztva, cseréltem még XA1-ben, az kicsivel barátibb volt.
-
a gyarto(k)nak nem jo ha otthon, magad szereled (meg) amit megvettel.
se az autod, se a mikrod, tv-d, de meg csak a mobilodban _se_ tudjal kicserelni semmit sem.
ez nyugaton azt jelenti, hogy vegyel ujat.
haverom vett autot, ami nem indult... tok olcson adtak, par honappal a gari lejarta utan.
akksit cserelt benne, azota is azzal jar.az, hogy a hazat felnyitod, jarjon a gari elvesztesevel... ez tiszta sor, de az alkatresz cserejet kvazi lehetetlenne tenni azert eleg nagy gyokerseg.
a jegesmedvek pedig basszak meg.
-
Vannak jó és rossz tapasztalatok garanciális szervizek esetén kis hazánkban.Nem jelent semmit...ott is emberek dolgoznak,érző lények.Ha olyan pillanatban kap egy ilyen akku cserét esetleg,amikor bal lábbal kelt fel,kitépi onnan és összehányva viszaadják
Ezzel a megoldással csak még jobban felidegesítik az embert
,hogy vazze,ki a .... ragasztotta ezt a sz@rt be ennyire....még ez is...
Na mindegy... imádkozhat az,aki ezt szervizbe adja akku cserére.
(de igaz ez bármire itthon) -
persil
nagyúr
válasz
papirhajo #11 üzenetére
Mondjuk tudjuk, hogy a johiszemuseg, meg az elegans es kornyezettudatos megoldasok nem feltetlen jelentenek komoly szempontot egy gyartonak sajnos.
De ez nem javithatatlan, hanem maganszemelykent, megfelelo eszkozok es tudas birtokaban javithatatlan. Oriasi a kulonbseg. Valoban megnehezitettek, es szerintem sem elegans, vagy korrekt, de attol meg, ha gari ido alatt baj lesz vele, akkor nyilvan meg fogjak oldani, gari ido utan meg lesz szakszerviz, ahol szinten meg fogjak csinalni. Szoval, bar egyetertek veletek, de megsem.
-
Narancskoma
tag
Miért szedném szét?
-
papirhajo
csendes tag
https://en.wikipedia.org/wiki/Electronics_right_to_repair
Nem funkciót veszel, hanem hardvert és funkciót. Miután a hardverért is fizetsz, joggal várhatod el, hogy a gyártó jóhiszemű veled szemben. Nem elegáns és végképp nem környezettudatos szándékosan javíthatatlanná tenni egy hardvert.
-
DraXoN
addikt
de most már tudjuk, hogy ennél a modellnél "mi a helyzet" .. és vannak itt köztünk akik simán bevállalnak egy-egy ragasztott telefonnál is egy aksi/képernyő cserét...
ezzel azonban "megnehezítik" a dolgot.egyébként a videó fórumában volt egy írás aki azt tanácsolta, hogy fogselyemmel "vágja" át az ember a ragasztót, miközben a zack által is használt alkoholt "csepegteti"..
lehet jó módszer... esetleg ha a fogselyem nem bírná akkor vékony 0.2-0.3 rézdrót is lehet jó... szerintem (utóbbival az LCD panelról szokták "barkácsban" leszedni az érintőrészt)..de tényleg ... jó is lenne ha gondolnának a jövőre a vállalatok, mert beledöglünk (a saját szemetünkbe)...
-
persil
nagyúr
Vagy aki hivatalosan cserelheti, az majd meg fogja tudni oldani...
Ne allj neki otthon cserelgetni. Ennyi az egesz. Ha gari idon belul tonkremegy, akkor meg lesz javitva, ki lesz cserelve. Ha lejart a garid, akkor meg igy is ugy is maradnak az egyeb megoldasok, beragasztott akksi ide, beragasztott akksi oda.
A "technologiat" meg itt kozulunk nem hiszem, hogy barki is "latna". Nem tudhatod te sem, en sem, meg semelyik laikus, hogy pontosan mivel es, hogyan ragasztottak be.Nem akarok kiallni senki mellett, de amikor az ember a tyukhus levesben is a chemtrail-t keresi... Ertitek.
Be van ragasztva oszt csa, amig garid van, nyugodt lehetsz, lejarta utan meg jelentektelen vagy a gyartonak.(az osszesnek, amig ujat nem veszel)
-
-
Ez tényleg szép és jó, hogy a tulajdonos ne cseréljen akkut a saját telefonjában. De ha jól látom a technológiát, a márkaszerviz sem fogja tudni sokkal barátibb módon eltávolítani a ragasztást. Legfeljebb ott egy szerelési utasításba le lesz írva, hogy milyen védőfelszerelések kellenek a művelethez.
Vagy tök komolyan gondolják, hogy egy-másfél év után dobja ki az ember az egész telefont, és vegyen helyette újat? -
satz18
őstag
Elég gáz. Pár éve még arra voltak büszkék, hogy ők az utolsók, akik cserélhető aksit használnak. Most meg ők az elsők, akik permanens ragasztót használnak az aksi rögzítéshez. Még az apple sem csinál ilyet. Szánalom.
-
Banderasz74
tag
Illő lenne ha megjelene itthon is! 🙂
-
niof
veterán
Anno a Nexus 4-be is úgy beragasztották LG-ék az akksit, hogy mikor ledöglött, és cserélni kellett, konkrétan L alakban meghajlott, hiába melegítettem hajszárítóval. Csoda volt, hogy nem gyulladt ki. Aztán kicsit össze lett tapicskolva a ragasztó felület, hogy a következő cserekor már ne legyen ennyire para. De ezt a telefon már nem érte meg. Eladtam egy havernak, aki néhány héten belül összetörte elöl-hátul. R.I.P.
-
mjani1172
addikt
Kösz Zack!
Megígérem, ha megjelenik egyszer itthon,nem szedem szét, ahogy eddig egyik telómat sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest