- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
válasz
Dickinson #31 üzenetére
Egyedül szerintem az akku a gyenge pontja, nem valami tartós...de ennyi pénzért valahol csak meglapul egy kis kompromisszum. Engem nem zavar, játékokat csont nélkül viszi. Eddig nem találtam olyat ami megfogta volna. Kezdve a GTA-któl a Modern Combat-ig. A rendszer elég gördülékeny, a kijelző nagyon szép. wifi hozza az elvárt szintet, nagyon nem teszteltem, de lakáson belül jó. Egy apró hibát fedeztem fel, de lehet ez egyéni probléma. Néha nem tudom milyen oknál fogva nem hajlandó alvóba menni, ilyenkor restart és jó minden. Különösebben nem zavar, csak nem tudom a miértjét.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- Villanyszerelés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Samsung galaxy z fold 4
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- Kicsi, de erős Gamer PC /Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 5070 12GB/FSP 80+Gold/Karcmentes/Gar
- Apple TV eladó
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest