- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadowsteve
csendes tag
válasz
Kuznyikov #653 üzenetére
Pontosan úgy ahogy Andr3wJ írta. Én egy gitárpengetővel nyitottam ki, érdemes vékony műanyag dologgal próbálkozni, így nehezebb kárt tenni benne.
Az akku méretét leírtam, a sok szám az: 2,6*97*96mm , egyébként szemre annyinak is látszik. Hogy 3mm vastag belefér e azt nem tudom. Ki kell próbálni. Nyilván az lenne a jó nekünk. Ha saccolni kéne a ház hátuljának befelé hajlításából arra tippelek, hogy belefér.
Egy gyors kereséssel találtam 3,6 vastag 5000mAh akkut de lehet annak fele sem igaz... viszont ha mégis, meg lehetne duplázni az akkuidőt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest