- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
1,5 éve én is foglalkoztam a (GPS-es) témával és azóta igencsak feltörekvőben vannak a kínaiak! A cikk pedig összeszedett és érthető volt! Tetszett.
meg
-
j-cool
tag
Érdekes és kiváló olvasmány volt, köszönöm a cikket!
Hatékony, online, gyors autós szerviz program, ami ráadásul ügyfeleket hoz? ---> http://szerviz7.hu ugyanez elérhető általános célú (minden szerviznek megfelelő) átalakítható verzióban is, érdeklődni privátban.
-
Zsolto
őstag
Érdekes összeállítás volt, köszi, Rusi!
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
rep3at
őstag
Érdekes volt a cikk így estére, jó volt olvasni.
Forward thinking. كرر
-
Rusi
senior tag
Persze, hiszen ez a 80 műhold csak a navigációs rendszerekhez kell, nyilván még van fent bőven távközlési és egyéb más is. Csak a navis műholdak legnagyobb része hasonló pályán kering (azonos magasság, meg ilyenek), szóval azért nem árt, ha odafigyelnek. Bár eddig nem nagyon volt ilyen probléma, meg ha már így teleszórtuk a Föld környékét, akkor ezek is el fognak férni valahol.
Mobilaréna (2010-2017)
-
hemaka
nagyúr
itt van az összes műhold Az 80 nem sok, csak csepp a tengerben
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Rusi
senior tag
Hát magam is meglepődtem, mert a Galileo és a GLONASS cuccokról már hallottam/olvastam, de hogy még ennyi minden van, azt nem gondoltam volna. Azért vicces, ha ezek mind teljes gőzzel működnek majd, akkor az eredeti 24 GPS műhold helyett kb. 80 műhold fog fent keringeni, szóval remélem, jól számolják ki a pályájukat, mert különben a fejünkre zuhanhat néhány.
Mobilaréna (2010-2017)
-
domi007
őstag
Ennyi különböző rendszer, kezdődik az űrháború
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest