- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Rengete #15714 üzenetére
Szia!
Ez egy nagyon régi plex&leírás lehet.
Amúgy írja is, hogy ahhoz, hogy telepítsd nem kell az install a parancs végére, hanem simán /ffp/start/plexmediaserver.sh paranccsal indul a telepítő.
De azt ajánlom, hogy ha még nem látott uwsiteloaderes repó hozzáadást a nasod, akkor először tedd meg azt. (Blogomban a Hasznos eszközök 1-ben írtam róla, illetve itt a topikban is le volt írva sokszor már) Aztán tedd fel slackerrel:
slacker -Ua plex
Illetve a függőségeket is tedd fel slackerrel, majd próbáld telepíteni a /ffp/start/plexmediaserver.sh install paranccsal.
-
Rengete
aktív tag
válasz
Rengete #15713 üzenetére
Most eddig itt tartok! Hogyan tovább?
login as: root
root@192.168.1.100's password:
== Welcome at FFP version 0.7/arm, running on NSA310_ZyXEL NSA310, firmware V4.70(AFK.3) ==
root@NSA310:~# cd /i-data/md0/admin
root@NSA310:/i-data/md0/admin# /ffp/start/plexmediaserver.sh install
Unknown command installUsage /ffp/start/plexmediaserver.sh <flags> [ start | stop | status | restart | version ]
Starting without option will give you a graphical menu, which give you
the possibility to install, upgrade, uninstall, start and stop Plex Media ServerPossible flags:
--arm=auto (default)
--arm=v5 (NSA3xx)
--arm=v7
--arm=v7neon (NAS5xx)
root@NSA310:/i-data/md0/admin# /ffp/start/plexmediaserver.sh start
Starting Plex Media Server...
Plex Media server is not yet installed
Usage /ffp/start/plexmediaserver.sh <flags> [ start | stop | status | restart | version ]Starting without option will give you a graphical menu, which give you
the possibility to install, upgrade, uninstall, start and stop Plex Media ServerPossible flags:
--arm=auto (default)
--arm=v5 (NSA3xx)
--arm=v7
--arm=v7neon (NAS5xx)
root@NSA310:/i-data/md0/admin# -
Tonyk
veterán
válasz
Rengete #11091 üzenetére
Erősebb a router a haverodnál, vagy kevesebb peertől kapta a cuccot. A torrent igen cpu erőforrás igényes dolog. Pláne még ha titkosított kapcsolat is kell kezelni közöttük.
"Próbáltam frissíteni 83-ra az enyémet de nem látsa a listában. Hiába tettem bele az admin mappán belül levő mappába a kiterjesztés nélküli (enterrel a sor végén!!!) fájlt."
"látsa"
Mit szeretnél frissíteni gyárit vagy FFP-s tm-et?
Milyen kiterjesztés nélküli fájlról beszélsz? web_prefix-ről? Annak mi köze a transmissionhöz? Az az FFP miatt kell. De ha már van FFP-d, akkor frissíteni nem így kell.
Ha nincs ffp-d, akkor valóban fel kell tenni előtte (ehhez kell a web_prefix), de ezzel a gyári tm-et nem tudod frissíteni! Azt ki kell kapcsolni, és feltenni az ffp-ből telepíthetőt.
Egyébként a frissítés nem lesz megoldás a sebességproblémádra. -
Jamboo529
senior tag
-
törölt tag
válasz
Rengete #1355 üzenetére
Én nagyon szeretem. Már a 210 -es is bejött, csak gyengus. De meg sem fordult a fejemben, hogy ne Zyxelt vegyek helyette. Ezért ajánlottam neked is és NAGYON bánt, hogy nálad ilyen gondok vannak vele. Sztem cseréltesd ki az egészet, ha még megteheted. Bármelyik gyártónál ki lehet fogni hibás darabot. Itt, a fórumon is volt már erre példa.
-
szjoci
őstag
válasz
Rengete #1346 üzenetére
Szia!
Ha esetleg sok cucc van a nasos hdd-n és be van kapcsolva a media szerver, akkor elég sokáig csekkolja a hdd tartalmat (akár órákig) a procit 100%-on pörgetve. Lehet ez fogja meg. Nézd meg a twonky szerveren hogy befejezte-e a műveletet. Ha nem ez a gond akkor passz, nálam nincs baj a sebességgel.
Üdv,
Joci
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest