- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
Na, ha FFP-van akkor mit is csinálunk ha kellene valami?
slacker -a
Frissítettél már "repistory"-t? Már hogy minél több csomagból tudj választani! Nem? Akkor tedd meg! Hogyan? Leírom n+1 alkalommal is
:
FFP alól:
wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh
chmod 755 /ffp/bin/uwsiteloader.sh
uwsiteloader.shEzután pár kérdés jön, értelemszerűen válaszolni: YES, OK, kijelölni mindent, OK, OK, YES
Amikor kész:
slacker -a
Kikeresed amit szeretnél. Kijelölöd, telepíted.
Nem találod amit keresel?
slacker -a <szűrő> pl. minidlna-t keressük: slacker -a dlna
A szűrőfeltétel lehet akár a csomagnév közepének töredéke is!Esetleg nézz szét ezek között is: [link] [link] [link]
Innen letöltöd ami kell (böngészővel vagy a nason FFP alól wget <a_csomag_linkje> az így letöltött állomány a /root könyvtárba kerül, majd telepíted így:
funpkg -i ~/<letöltött_csomagnév>
-
SteveL
aktív tag
Én is így használom, a lejátszó, vagy pl. a számítógép észre sem veszi, hogy nem direkt a fájlt nyitja meg, tökéletesen működik bármivel. Aztán akár Total Commanderrel átnevezhetem, törölhetem anélkül, hogy az eredeti fájlhoz hozzányúlna. És csak azokat a fájlokat linkelem, amire szükségem van.
-
Tonyk
veterán
Tegyük fel van egy filmed (amit seedelsz) az /i-data/md0/torrent mappában. A neve: seedelt_film.mkv . A filmeket az /i-data/md0/filmek mappából veszi a twonky vagy a minidlna, és nem akarod átmásolni.
terminalban beírod:ln -s <mit> <hova>:
ln -s /i-data/md0/torrent/seedelt_film.mkv /i-data/md0/video/Film.mkv
-
Tonyk
veterán
Ráböksz a helyezésedre és látod a képletet. De a lényeg: sok torrented legyen megszakítás nékül seedben, és ha lehet a méretük is legyen jó nagy. A feltöltést meg akár 1kb/s-re is állíthatod ha már van legalább 1T feletti össz feltöltésed (hogy pozitív legyen a szorzója ennek is)
-
Tonyk
veterán
2.81 + curl-os script elég kell, hogy legyen. Nálam nem villog a sys led. Akkor villogott, ha a sciptet a NAS indításakor akartam futtatni. -> Ne tedd be a /ffp/start alá, és nem fog boot-kor elindulni. Kézzel kell elindítani majd, de az max 10 másodperc.:
nohup /bin/sh /ffp/tm/ncore.sh &
disown -h %1 -
rolio1
tag
Hello mindenkinek
Egy észrevétel: a firmware frissítés után (4.51) a programcsomagok között találtam Transmission-t, ezt feltelepítve azonnal hiba nélkül működik.
Viszont a leírás szerint kezdtem el telepíteni, pendrive-ra, és mivel közben ez félbemaradt a fent említett miatt, van egy gondom. A putty nem lép be SSH-n, connection:refused. Jól gondolom, hogy az SSH kulcsot a pen-re menti, és mivel az most nincs bedugva, ezért nem tudja beolvasni?
Vagy mi lehet a gond?Segítséget köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest