- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orionszf
csendes tag
A fentebb vazolt eseteket ugy sikerult kiprobalni, illetve izolalni oket egymastol, hogy egyertelmuen ki lehessen jelenteni, hogy milyen allapottal kezdodnek es milyennel ernek veget, hogy minden fagyas utan, firmware frissitest, hard, factory whatever reszetet, es HDD particio torlest vegeztem, tehat elvileg <hangsulyozom ELVILEG> minden eset olyan installal kezdodott, mint amilyen a NAS kicsomagolasa utan vegeztem.
-
Joshi
titán
Ki beszélt itt belső hálóról? Ha a router tudja a 120Mbit/s-et és közvetlenül a Nas-ra van csatlakozva akkor hol van itt a gond? Egyébként meg a Mbit-et kiírtam ahogy kell de a Mbyte-ot is. A 100-as Ethernetnek nem kellene játszania torrentezés közben ugyanis a Nas tudja az 1000-et feltéve ha a router is. Ha a router nem tudja akkor miért a szerencsétlen vinyó a hibás? A 120 Megabit az 15 Megabájt amit minden vinyónak tudnia kell.
Ui.: én pont ezért vettem gigabites switch-et mert a routerem csak 100-as, de ugye a 120-as nethez már kell az 1000-es router mese nincs. De különben is azon akadtam ki hogy az állította emberünk hogy a 120-as nethez lassú a vinyó ami nem igaz.
-
gboszi
senior tag
Most már nem birom ki: epszilon kolléga leirta hogy neki 120/10-es nete van. Késöbb megtudtuk hogy ez 120mbit (sehol nem irta hogy megabyte) majd irta hogy a vinyoja nem birja. Ennyi.
Ti meg leirjatok hogy nem lehet 120 megas nete, meg hogy a vinyoja igen is birja, meg hogy mennyi 120 osztva 8-cal
)
-
Tibiajax
nagyúr
várj, az oké, belerakom én majd a cuccokat, amit akarok látni
az igazi gondom az, h egyáltalán nem is látja így ebben a formában a nfs-szervert a player.. meg amit még nem értek, h míg a qnap player a hálózati beállításoknál ugye, a microsoftos hálózat-nál kéri a felhasz.nevet és jelszót értelemszerüen a nashoz, és csatlakozik is, addig ha nfs-re álítom hogy olyan hálozatot keressen, nem kér user és pass-t. így hiába fut már az nfs szerver, hiába választom az nfs-t, irom be az ip-t, elérési utat, connection failed-ed kapok állandóan
microsoftos hálozatnál beírom az ip-t, path-et, user és pass-t és már megy is, connecton succeful...nem igazán értem, de szerintem esata lesz ebből az egészből
-
FefeeX
veterán
a transmission.tm-ben kis átalakítást végeztem, mert nem teljesen ugyanazokat találtam benne, mint amit a másik cikkben (210-es zyxel) a printscreenen, azóta megy
Viszont:
sajna a BD3D ISO ugyanúgy akad, NFS-be átraktam az egész mappát MC-ben F6tal, egreat megtalálja, elindítom, elkezd gondolkozni és innen nem is megy tovább -
gboszi
senior tag
Hát én azt mondom, hogy elöbb csináld meg a belső hdd-re való telepítést, és HA utána sem lesz jó, akkor kell az nfs-sel próbálkoznod. Ezt csak azért mondom, mert nálam megoldódott minden probléma, amióta hdd-ről fut a cucc.
Témaindító cikkDe különben úgy van ahogy mondod, NASon tudsz másolni a megadott mappába, s akkor úgy mehet a dolog, de tényleg probáld megcsinálni ezt a belső ffp-s dolgot.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest