- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsika1700
csendes tag
válasz
tanygab #1838 üzenetére
Na de ha ki van kapcsolva az eszköz, akkor szerintem tök logikus hogy 00-00-00... a MAC cime mivel, ugymond nincs a hálózaton , ezért is van a router azon beállítási része, hogy ahhoz az iphez azt a mac cimet társitja és igy lesz ebből vmi.. vagy már mit tom én
csak nekem 00 a mac cimem mikor ki van kapcsolva?
nem hiszem hogy a router hibája lenne ez a 00 mac cim, mert az összes tplinkes router ami van a környezetembe mind 00-át ad az eszköznek ha ki van kapcsolva. Nagy vonalakban ennyi -
-
dudi
senior tag
mert nem úgy kell.
De a root meghajtót is el lehet érni: inicializáláskor valahogy elnevezted a meghajtót (epszilon #737-ben volName-nak nevezte). Ez is meg van osztva, a \\nas-címe\volName alatt, csak admin felhasználó által érhető el. (autoshare-ként van a megosztás/Megosztások alatt)// nsa-320-nál legalábbis, lehet 310-nél nincs hasonló, bár kétlem. de arra is van megoldás...
szóval az előbbi csak részben igaz, itt a megosztások érhetőek el egy almappából.
De ha van ssh elérésed, akkor hozz létre symlink-et a meghajtó gyökeréről valamelyik megosztott mappában:
pl. ln -s /mnt/HD_a2/ /mnt/HD_a2/megosztott_mappa -
Claude Leon
senior tag
Nem volna egyszerűbb letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest