- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Hali!
Kérnék kis segítséget.
Nem vagyok semmilyen linux hozzáértő, de ez az oldal szerint felküzdöttem az NSA310-re a pendrive-os Transmissiont. Sőt, annyire frankó a dolog, az eszköz firmware frissítése után is hasít mint a szél...
Ami elejétől fogva bajom, az újraindítások. Ha valami miatt újra kell indítani a NAS-t, a transmission nem indul el magától. Azaz olyan mintha nem menne, mert se a trans. gui se a droid kliens se weben nem csatlakozik, pedig ha lekérdezem az állapotát szerinte fut. Ez megy jópár hónapja, de meguntam. Jó lenne rendbe rakni. Szóval az alábbiakat szoktam elkövetni Puttyban fusson normálisan:/ffp/start/transmission.sh stop
cd /mnt/HD_a2/admin/transmission
chmod 777 settings.json
transmission-daemon -g /mnt/HD_a2/admin/transmissionLehet baromságot csinálok, írjátok meg nyugodtan de ilyenkor rendben megy minden utána. Van ötlet, hogyan tudnám rábírni a nassal induljon automatikusan a kliens?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest