- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Hát én most, hogy angliába jöttem melózni, az asszony netbookját hoztam magammal, az egy giga memóriát kibővítettem kettőre, így már majdnem használható XP alatt. Ellenben van otthon egy gép, amit csak amolyan régi cuccok tesztgépének használok, egy P3 @1GHz dolgozik benne (az intel chipset az alaplapban 512 MB-ben maximalizálja a felhasználható SD memóriát), de az fürgébb XP alatt.
Ha ebből indulok ki, akkor szerintem nem az atom a nyerő. -
Honkydoo
őstag
Érdemes márkásabb raid kártyát venni. Azokhoz általában van linux/unix driver. Sőt a nas osekbe bele is van itegrálva. PCI vagy PCI-X kártyákat már egész jó áron lehet(ett) találni használtan is. Van néhány PCI-X kártya ami elindul PCI slotban is, de lehet hogy nem "fér el" az alaplapon, én ezt egy PCI magasítóval oldottam meg.
Fontos:hardveres raid-et és softveres raidet ne használjatok egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged